Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Asiakaspalvelija premium-automerkille, Teleperformance Chania, Chania

Kiehtooko sinua välimerellinen ilmasto ja aurinkoinen Kreikan saaristo? Oletko lisäksi erittäin kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä? Mahtavaa, luet parhaillaan juuri oikeaa ilmoitusta!

Asiakaspalvelija premium-automerkille, Teleperformance Chania
Etsimme parhaillaan uusia työntekijöitä asiakaspalvelutehtävään. Tehtävän aloitusryhmät ovat huhtikuussa 2021. Haku on parhaillaan käynnissä ja valintoja tehdään haun edetessä.

Teleperformance Chanian asiakkaana on saksalainen, autoalan johtaviin yrityksiin kuuluva maineikas toimija. Asiakkaita palvellaan 24/7, ympäri vuoden ja heille tarjotaan asiantuntevaa neuvontaa juuri silloin kun he sitä tarvitsevat. Opit tulemaan raudanlujaksi ammattilaiseksi ja saat runsaasti hyödyllistä oppia autoalasta sekä asiakaspalvelusta tämän projektin parissa.

Työnkuva

Tehtävänkuvasi on pääasiassa ottaa vastaan puheluita sekä sähköposteja asiakkailta ja hoitaa kaikki kontaktit tehokkaasti, asiakaslähtöisesti sekä tottakai hyvällä positiivisella draivilla. Työtä tehdään kokoaikaisesti 37,5h per viikko ja eri vuoroissa.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että sinä haluat auttaa ihmisiä ja olet innokas tarjoamaan heidän tilanteeseen parhaiten sopivan ratkaisun. Pidät huolen, että asiakkaalla on keskustelun aikana ja sen jälkeen se fiilis, että asia saatiin kuntoon. Aiempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä on suureksi eduksi. Työtä tehdään suomen lisäksi myös englanniksi, joten odotamme sinulta sujuvaa englannin kielen osaamista.

On erityisen tärkeää, että olet valmis sitoutumaan tehtävään ja Kreetalla asumiseen pidemmällä tähtäimellä.

Mitä etuja tarjoamme?

Ensisijainen etu on päästä osaksi mahtavaa työporukkaa, johon on todella helppo tulla uutena työntekijänä. Myös muut Chaniaan töihin saapuneet henkilöt ovat tehneet ison päätöksen ulkomailla asumisen ja työskentelyn osalta, joten uudet työntekijät otetaan aina erittäin lämpimästi vastaan.

Muita etuja:
- Palkallinen koulutus
- 14 kuukausipalkkaa vuodessa (luit oikein! 2 ekstrapalkkaa vuosittain)
- Lento Suomesta Kreetalle
- Asuminen ja sen kustannukset koko työsuhteen ajan (ainoastaan sähkö tulee maksaa itse, ellei sinua ole erikseen pyydetty tekemään työtä etänä, jolloin Teleperformance maksaa sinulle erillistä tukea sitä varten)
- Kuukausipalkka + tehtäväkohtaiset bonukset

Hakuprosessi on käynnissä ja haastatteluista vastaa Teleperformance Chania. Älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä, paikkoja tähän projektiin on auki vain harvoin!

Seikkailu aurinkoisella Kreetan saarella kutsuu! Voit hakea tehtävään 12.4. mennessä osoitteessa lead.fi. Älä jätä hakemista viime tinkaan, sille käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa: laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
kuukausipalkka + lentolippu ja asuminen
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: 26.4.2021
Hakuaika päättyy: 12.4.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 5

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Chania
Kreikka
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa