Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Asiakaspäällikkö, Sanoma Markkinointi Routa, Tampere

Haemme asiakkaallemme Roudalle Tampereen toimistoon Asiakaspäälliköitä.

 
 
Asiakaspäällikkö, Sanoma Markkinointi Routa
Jos myynti on intohimosi, haluat vastuuta ja vapautta työhösi, arvostat laajaa tuoteportfoliota ja haluat olla osana visiossa -tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät- niin paikka on sinulle!

 

Tehtäviisi kuuluu myydä Aamulehden printti- ja digimainontaa sekä muita Sanoman monipuolisia median palveluja. Teet ahkerasti B2B uusasiakashankintaa ja kasaat omaa asiakassalkkuasi vahvaksi.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Tehtävässä menestyminen edellyttää tavoitehakuista ja itsenäistä työskentelytyyliä. Olet aidosti innostunut laajentamaan osaamistasi ja motivoitunut B2B myyntityöhän. Olet tottunut puhelintyöskentelyyn ja ellet jo hallitse etävaikuttamisen työvälineitä (Teams, Google Meet ym.) niin olet valmis ottamaan ne haltuun! Tietenkin sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja rohkea ote lähestyä asiakkaita.

 

                                        

 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle kiinteän pohjapalkan ja kannustavan myyntiprovision. Saat mahdollisuuden työskennellä rennon ammattimaisessa työyhteisössä, missä työntekijöiden viihtyvyys on korkealla tasolla. Saat myös hyvän perehdytyksen ja jatkuvan valmennuksen tehtävään. Saat myös erilaisia etuja, sinulla on henkilökohtainen hyvinvointibudjetti ja käytössäsi on parhaat työkalut myynnin tekemiseen. Työskentely tapahtuu toistaiseksi pääsääntöisesti etätyönä, vaikka toimisto on Tampereella.

Työajat aluksi ma-pe klo 8–16 ja myöhemmin mahdollisuus liukumaan klo 7–18 välillä. Työ alkaa 29.3. tai huhtikuussa ja teet vakituisen työsopimuksen suoraan Roudan kanssa.

 

Tule mukaan tähän ja täytä hakemus osoitteessa www.lead.fi 4.3.mennessä. Liitäthän ansioluettelosi mukaan. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498 ja minna.vornila@lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka+provisot
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: 29.3.2021 tai huhtikuussa
Hakuaika päättyy: 4.3.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
33210 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa