Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Tiiminvetäjä Service Deskiin, InfoCare Oy, Vantaa

InfoCare Group on Pohjoismaiden suurin itsenäinen laite- ja merkkiriippumaton tietotekniikan palveluntarjoaja. Vahvan osaamisen ja palveluiden skaalautuvuuden ansiosta InfoCaren asiakkaita ovat yhtä sujuvasti tuhansien työntekijöiden organisaatiot, kuin pienemmätkin yritykset. Laajan kumppaniverkostonsa avulla tarjoamme palveluita myös maailmanlaajuisesti. InfoCarella on yli 160 toimipistettä, 900 työntekijää Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. InfoCare Oy:llä on korkein mahdollinen AAA luottoluokitus ja korkea asiakastyytyväisyys.

Tiiminvetäjä Service Deskiin, InfoCare Oy
Haemme henkilöä vetämään InfoCaren Service Desk-palveluja uuteen Single Point Of Contact -yksikköön. Tässä sinulle mahdollisuus päästä kehittämään toimintaa sekä toimimaan monipuolisessa henkilösimiestehtävässä, jossa työskentelet ammattitaitoisten IT-ammattilaisten kanssa.

Tiiminvetäjänä vastaat tiimisi liiketoiminnallisesta tuloksesta, palvelutasojen toteutumisesta ja palvelualueen asiakastyytyväisyydestä. Palvelutiimisi tehtävänä on taata maanlaajuisesti tehokas ja laadukas työskentely sekä tarjota asiakkaille korkean ensiratkaisuasteen Service Desk -palvelua. 

Tehtäviisi henkilöesimiehenä kuuluu mm. rekrytoinnit, perehdyttäminen, henkilöstökeskustelut, tavoiteasetanta, palkitseminen ja työvuorosuunnittelu. Työhösi kuuluu myös aktiivista asiakastyötä sekä toiminnan, prosessien ja työkalujen jatkuvaa kehittämistä. Tulosvastuullisena esimiehenä vastuullasi on myös budjetointi ja henkilöresursointi.

Haemme tehtävään innostunutta, palvelualtista ja kehittämishaluista henkilöä, jolla on kokemusta ICT-alalta. Arvostamme aiempaa kokemusta Service-Desk palveluista tai contact center-työskentelystä, esimerkiksi tiiminvetäjän roolissa. Toivomme, että haluat rohkaista ja innostaa tiimiläisiäsi löytämään käänteentekeviä ratkaisuja vaikeisiin ongelmiin. Arvostamme aiempaa johtamiskokemusta tai vahvaa halua kasvaa esimieheksi.

Hienoa, jos nyökkäät myös seuraavien kohdalla:
- Hyvä ymmärrys yleisimmistä teknisistä ympäristöistä, esim. AD/AAD/0365/Exchange
- Ymmärrys työnohjausjärjestelmistä ja niiden kehittämisestä
- Halu kehittää ja automatisoida yleisimpiä SD -työvaiheita ja prosesseja
- Hyvä englannin kielen taito

 

Mitä tarjoamme?

- Vakituisen, kokopäiväisen työtehtävän. Työsopimuksen teet suoraan InfoCaren kanssa.
- Monipuolisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän, jossa toimitaan tiiviissä yhteistyössä talon sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa.
- Monipuoliset työsuhde-edut, jotka pitävät hyvässä vireessä. Etuihin kuuluu mm. lounas- ja liikuntaetuja, kattava työterveyshuolto sekä InfoCaren henkilöstöetuohjelma, jossa on erilaisia vaihtuvia etuja esim. matkailuun, hyvinvointiin ja autoiluun liittyen. 
- Sitoutuneen, ammattitaitoisen ja mukavan tiimin. InfoCarella viihdytään pitkään ja ihmiset tuntevat toisensa. Lue lisää täältä: http://infocare.com/fi/tyontekijalle/.
- InfoCaren nykyiset työntekijät antavat eniten kiitosta tasa-arvosta, työilmapiiristä ja sosiaalisesta tuesta.

Työpaikka sijaitsee Vantaalla. Tehtävässä työskennellään lähtökohtaisesti tiimin kanssa toimistolla.

 

Mitä vielä odotat? Sitten vain hakemaan!

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Voit hakea tehtävään osoitteessa lead.fi 2.3. mennessä. Kannustamme laittamaan hakemusta jo hakuajan aikana, sillä valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä saat LEADin Laura Vesalta, p. 040 7433717 tai laura.vesa@lead.fi. 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 2.3.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Silvastintie 1
01510 Vantaa
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa