Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

B2B ratkaisumyyjä, Elisa Oyj, Tampere

Miltä kuulostaa työpaikka Elisan yritysmyynnin tiimissä vauhdikkaassa ja kannustavassa työympäristössä? Tässä työssä pääset kokemaan aitoa onnistumisen iloa ja vaikuttamaan tienesteihisi omalla tekemiselläsi!

B2B ratkaisumyyjä
Haemme Tampereen Elisalle B2B-ratkaisumyyjiä kokopäivätyöhön. Työt starttaavat 9.3.2021.

Tehtävässä myyt ja tarjoat yrityksille Elisan laadukkaita tuotteita, aina liittymäpalveluista moderneihin digi- sekä IT- maailman ratkaisuihin. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tehtäväsi on luoda, ylläpitää ja kasvattaa asiakassuhteita yritysasiakaspuolella. Asiakkaiden kontaktointi tapahtuu pääsääntöisesti puhelimitse.

Asiakaskuntasi ja tuoteportfoliosi on aidosti monipuolinen - asiakkaanasi voi olla vaikkapa ravintola-alan yritys, autokorjaamo tai hammaslääkäriklinikka: https://yrityksille.elisa.fi/

Mitä tarjoamme?

- Reilun palkkauksen. Palkkaus koostuu pohjapalkasta (ICT-alan TES) ja reiluista myyntikannusteista. Uuden myyjän keskituntiansio on noin 16€/h! Huippumyyjä tienaa jopa 2000-3000€ pelkissä kannusteissa per kuukausi.
- Säännölliset työajat arkisin. Töitä tehdään klo 8-16 välillä maanantaista perjantaihin.
- Kannustavan työyhteisön ja yhdessä tekemistä. Elisalla on hauska työskennellä, ystävällinen ilmapiiri ja mainio yhteishenki – tämän todistaa myös Great Place To Work-tutkimus.
Mahdollisuus etätyöhön. Töitä saat halutessasi tehdä kotoa käsin, mutta käytössäsi ovat myös uudet työtilat Tampereen Ratinassa.
Kattavan perehdytyksen ja jatkuvaa kehittymistä. Arjessa oppiminen on syvällä Elisan yrityskulttuurissa, joten koulutukseesi, kehittymiseesi ja työssä onnistumiseesi panostetaan koko työsuhteesi ajan.
- Pitkäaikaisen, vakaan ja turvallisen työpaikan. Tarjottava työsuhde on pitkäaikainen. Nykyiset työntekijät viihtyvät muutenkin talossa pitkään ja vaihtuvuus on pientä.
- Monipuoliset etenemis- ja vakinaistumismahdollisuudet. Roolisi B2B-myyjänä kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. 

Katso vielä, mitä Elisan nykyiset B2B-myyjät kertovat työstään: https://lead.fi/yritysmyyjana-elisalla-lue-annikan-tapion-ja-janikan-tarinat/

 

Odotamme sinulta ennen kaikkea tavoitteellisuutta, positiivisuutta, auttamishalukkuutta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Olet kiinnostunut myyntityöstä ja pidät itsesi haastamisesta. Emme edellytä aiempaa myyntikokemusta, mutta ei siitä haittaakaan ole!

Jos kiinnostuit, niin sitten vaan hakemusta tulemaan osoitteessa lead.fi 3.3.2021 mennessä. Yhteys meihin kannattaa ottaa heti, sillä valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Me haluamme ehdottomasti kuulla susta lisää ja tehdä hakemisesta helppoa!


Työ tehdään Elisan toimitiloissa Elisan myyntiryhmäpäälliköiden johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Tehtävään valitulle teetetään turvallisuusselvitys sekä huumetesti.


 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Kysy rohkeasti lisää: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Pohjapalkka (ICT-ala) + myyntiprovisiot
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: 9.3.2021 tai 30.3.
Hakuaika päättyy: 3.3.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 5

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD MyyntiOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Vuolteenkatu 2
33100 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa