Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Ruotsinkielentaitoinen asiakaspalvelija, Musti ja Mirri, Helsinki

Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkien erikoisliikeketju. Suurta kokoa tärkeämpää heille on kuitenkin olla lemmikin ja lemmikinomistajan turvallisin ja luotetuin kumppani elämässä. Heiltä löytyy jo kattava tuotevalikoima, omat turkinhoitosalongit sekä työntekijät, jotka elävät joka solullaan mukana lemmikinomistajan arjessa. 95 % Mustin ja Mirrin työntekijöistä ovat myös itse lemmikinomistajia.

Ruotsinkielentaitoinen asiakaspalvelija, Musti ja Mirri
Puhutko sujuvaa ruotsia ja oletko kaiken kukkuraksi kiinnostunut lemmikkieläimistä? Onko asiakaspalvelutyö sinun juttusi? Kannattaa jatkaa lukemista, sillä Mustin ja Mirrin asiakaspalvelutiimissä saattaa olla paikka juuri sinulle!

Mustin ja Mirrin asiakaspalvelutiimi kasvaa entisestään ja haemme nyt useita ruotsinkielentaitoisia asiakaspalvelijoita vakituiseen, kokoaikaiseen työtehtävään Mustin ja Mirrin palvelukeskukseen. Asiakaspalvelijana työpäiväsi koostuvat vaihtelevista asiakaspalvelutehtävistä sähköpostitse, puhelimitse ja chatin kautta. Työpäivän aikana vastaanotat asiakkaiden yhteydenottoja, vastaat innolla heidän kysymyksiinsä ja opastat heitä mm. tuotteisiin ja palveluihin liittyvissä asioissa.

Mitä odotamme sinulta?

Avainasemassa ovat erinomaiset vuorovaikutustaidot, positiivinen asenne ja ennakkoluulottomuus erilaisia, vaihtuvia tehtäviä kohtaan. Arvostamme aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta sekä tuntemusta ja/tai kokemusta lemmikkieläimistä, erityisesti kissoista tai koirista. Tehtävässä tulet kommunikoimaan asiakkaiden kanssa erityisesti puhelimessa, joten toivomme, että tämä on sinulle mieluisaa.

Tässä tehtävässä palvelet Mustin ja Mirrin pohjoismaisia asiakkaita ja siksi edellytämme sinulta suomen kielen lisäksi sujuvaa ruotsin kielen taitoa (niin kirjallinen kuin suullinen). Toivomme, että hallitset myös englannin kielen. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjolla on monipuolinen ja itsenäinen työ eläinrakkaassa, innostuneessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä ja vahvaa kasvua tekevässä lemmikkitarvikeketjussa. Musti ja Mirri on useampana vuotena palkittu Great Place To Work -tutkimuksessa Parhaana työpaikkana. 

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vko), ja työsopimus solmitaan suoraan Mustin ja Mirrin kanssa. Asiakaspalvelutiimi työskentelee maanantaista perjantaihin klo 8-19.15 välillä ja lauantaisin klo 10-17 välillä. Palkkaus on Kaupan alan TES:n mukainen (C1) + kielilisät. Työpaikka sijaitsee Helsingin Käpylässä, mutta työssä on myös osittainen etätyömahdollisuus.

Hae tehtävään näppärällä hakemuksella osoitteessa lead.fi 24.2.2021 mennessä. Liitäthän hakemuksellesi CV:n. 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kaupan alan TES (c1)
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, 37,5h/vko
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 24.2.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 2
LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.
LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
00620 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa