Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Tiiminvetäjä Service Desk-palveluihin, InfoCare Oy, Vantaa

InfoCare Group on Pohjoismaiden suurin itsenäinen laite- ja merkkiriippumaton tietotekniikan palveluntarjoaja. Vahvan osaamisen ja palveluiden skaalautuvuuden ansiosta InfoCaren asiakkaita ovat yhtä sujuvasti tuhansien työntekijöiden organisaatiot, kuin pienemmätkin yritykset. Laajan kumppaniverkostonsa avulla tarjoamme palveluita myös maailmanlaajuisesti. InfoCarella on yli 160 toimipistettä, 900 työntekijää Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. InfoCare Oy:llä on korkein mahdollinen AAA luottoluokitus ja korkea asiakastyytyväisyys.

Tiiminvetäjä Service Desk-palveluihin, InfoCare Oy
Nyt on tarjolla mahtava työmahdollisuus monipuoliselle ICT-alan osaajalle! Haemme henkilöä vetämään InfoCaren Service Desk-palveluja Single Point Of Contact -yksikköön. Tässä sinulle mahdollisuus päästä kehittämään toimintaa sekä työskentelemään ammattitaitoisen ja motivoituneen tiimin kanssa.

Tiiminvetäjänä vastaat palvelutiimisi liiketoiminnallisesta tuloksesta, palvelutasojen toteutumisesta ja palvelualueen asiakastyytyväisyydestä. Palvelutiimisi tehtävänä on taata maanlaajuisesti tehokas ja laadukas työskentely sekä tarjota asiakkaille korkean ensiratkaisuasteen Service Desk -palvelua. 

Haemme tehtävään innostunutta, palvelualtista ja kehittämishaluista henkilöä, jolla on kokemusta ICT-alalta ja Service-Desk palveluista. Toivomme, että haluat rohkaista ja innostaa tiimiläisiäsi löytämään käänteentekeviä ratkaisuja vaikeisiin ongelmiin. Arvostamme aiempaa johtamiskokemusta tai vahvaa halua kasvaa esimieheksi.

Hienoa, jos nyökkäät myös seuraavien kohdalla:
- Hyvä ymmärrys yleisimmistä teknisistä ympäristöistä, esim. AD/AAD/0365/Exchange
- Ymmärrys työnohjausjärjestelmistä ja niiden kehittämisestä
- Halu kehittää ja automatisoida yleisimpiä SD -työvaiheita ja prosesseja
- Hyvä englannin kielen taito

 

Tehtäviäsi ovat esimerkiksi:

- Kustannuspaikan budjetointi- ja tulosvastuu sekä henkilöresursointi 
- Henkilöesimiehenä toimiminen vastaten mm. rekrytoinnista, perehdyttämisestä, henkilöstökeskusteluista, tavoiteasetannasta, palkitsemisesta, työajan seurannasta sekä työvuorosuunnittelusta
- Omalla vastuualueella olevien palveluiden työnjohto, valtakunnallinen toiminta, seuranta ja kehittäminen
- Oman vastuualueen palveluiden asiakastyytyväisyydestä vastaaminen
- Prosessien ja työkalujen jatkuva kehittäminen

 

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen, kokopäiväisen työtehtävän InfoCarella. Työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.
- Monipuolisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän, jossa toimitaan tiiviissä yhteistyössä talon sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa.
- Monipuoliset työsuhde-edut, kuten liikunta- ja kulttuurisetelit, kattavan työterveyshuollon sekä yrityksen henkilöstöetuohjelman, jossa on erilaisia etuja esim. matkailuun, hyvinvointiin ja autoiluun liittyen.
- Mukavat, ammattitaitoiset kollegat. InfoCarella viihdytään pitkään! Lue lisää täältä: http://infocare.com/fi/tyontekijalle/.

Työpaikka sijaitsee Vantaalla ja työskentelet arkisin normaaleina toimistoaikoina.

 

Hakuohjeet:

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Voit hakea tehtävään osoitteessa lead.fi 27.1. mennessä. Kannustamme laittamaan hakemusta jo hakuajan aikana, sillä valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä saat LEADin Laura Vesalta, p. 040 7433717 tai laura.vesa@lead.fi. 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 27.1.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Silvastintie 1
01510 Vantaa
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa