Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

BtoB myyntiedustaja, yrittäjä/toiminimi, Oulu, Jyväskylä, Kuopio

Arvostatko hyvinvointia, laatua ja terveyttä? Oletko kaivannut tuotetta, mitä voit ylpeänä edustaa? Itsenäinen ja vastuullinen työ BtoB myynnin parissa on nyt tässä!

 

https://workrelax.fi/

 

 

 

BtoB myyntiedustaja, yrittäjä/toiminimi
Asiakkaamme WorkRelax hakee itsenäistä myyntiedustajaa B2B-myyntityöhön.

Työtehtävässä kontaktoit yritysasiakkaita ja sovit tapaamisia. Olet 100 % vastuussa omasta aikataulustasi ja tuloksistasi.  

 

Tarjoamme sinulle huipputuotteen lisäksi organisaation vahvan tuen, helpot prosessit ja hyvän provision myynneistäsi. Joustavat työajat ovat tämän työn parhautta myynnin lisäksi- aikataulu on täysin sinun käsissäsi!

 

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Odotamme, että olet jo hankkinut kokemusta myyntityöstä, omaat hyvän ja aktiivisen asenteen ja sinulla on mahdollisuus laskuttaa yrityksesi/toiminimen kautta tekemistäsi myynneistä. Tiedät mitä itsenäisen myyntiedustajan työ on parhaimmillaan ja olet valmis aktiiviseen myyntityöhön.

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Hakuohjeet: lähetä tietosi paikkaa kohden osoitteessa www.lead.fi 27.1.2021 mennessä. Lisäinfoa saat soittamalla LEADin Minna Vornilalle 050 336 8498 tai sähköpostilla minna. vornila@lead.fi
Palkkaustavat: Provisiolaskutus
Lisätietoa palkkauksesta:
Provisio
Päivittäinen työaika: Muu osa-aikatyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 27.1.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
90100 Oulu, Jyväskylä, Kuopio
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa