Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palveluneuvojia, Elisa Oyj, Joensuu

Kiinnostaako mahtava työpaikka Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä Elisassa? Haluatko auttaa ihmisiä digitalisoituvassa maailmassa?

Hienoa, sillä silloin saatat olla kiinnostunut Palveluneuvojan tehtävästä!

LEAD hakee Elisalle Palveluneuvojia Joensuuhuun. Työvuoroja voidaan järjestellä joustavasti, joten tehtävä sopii erinomaisesti vaikkapa opintojen oheen.

Palveluneuvojia
Palveluneuvojana olet luomassa erinomaisia asiakas- ja ostokokemuksia Elisan henkilöasiakkaille. Tehtävässä vastaanotat asiakkaiden puheluita ja palvelet mahdollisesti myös muissa kanavissa myöhemmin. Tartut innolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisun. Heittäytymiskykysi avulla opit tarjoamaan juuri asiakkaan tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita. Tärkeintä tässä työssä on halu tuottaa asiakkaille iloa ja saada hänet tyytyväiseksi. Olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen ja suhtaudut ennakkoluulottomasti erilaisiin asiakastilanteisiin. Saat hyvillä kysymyksillä asiakkaan tarpeen selville ja sinulla on nälkää saada asiakkaillemme parhaat palvelut käyttöön. Olet kilpailuhenkinen ja nautit tuloksen tekemisestä.

Tässä työssä pärjäät mukavasti, jos nyökkäät seuraavien kohdalla:
- Sinulla on mahdollisesti jo kokemusta asiakaspalvelu-/myyntityöstä ja ihmisten parista toimimisesta.
- Olet utelias ja kiinnostunut oppimaan uusia juttuja. Plussaa on, jos olet kiinnostunut digitaalisten palvelujen käyttämisestä.
- Palvelet asiakkaat suomeksi ja englanniksi, ruotsin osaamisesta on etua.

 

Saat työhön hyvän perehdytyksen ja työajoissa on mukavaa vaihtelua. Palveluaika on arkisin klo 7.45-18.15 ja lauantaisin klo 9.45-17.00.

Työ tehdään Elisan toimitiloissa Elisan esimiesten johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Työ alkaa 1.2.2021

Voit hakea tehtävään näppärästi osoitteessa lead.fi 21.1.2021 mennessä. Kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila, minna.vornila@lead.fi, p. 050 3368498 LEAD/Laura Vesa, laura.vesa@lead.fi, p. 040 7433717
Hakemusten käsittelyaikataulu: Haastattelut käynnistyvät heti, joten älä odota viimeistä hakupäivää.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
ICT-tes(11,98€/h), kielilisä, kannusteet
Päivittäinen työaika: Osapäivätyö
Työ alkaa: 1.2.2021
Hakuaika päättyy: 21.1.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 6

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD PalveluOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
80100 Joensuu
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa