Asiakasneuvoja / Pori, Porvoo, Turku, Uusikaupunki

Asiakkaamme on vakavarainen, suomalainen yhtiö missä tarjotaan ulkoistettua asiakaspalvelua, sekä IT- ja tietoliikennepalveluja. Asiakaspalvelu tapahtuu monikanavaisesti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi tunnettujen brändien parissa.

 

 

Asiakasneuvoja / Pori, Porvoo, Turku, Uusikaupunki
Haemme yhdessä asiakkaamme kanssa ruotsin kielen taitoista Asiakasneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen Porvooseen, Turkuun, Poriin ja Uuteenkaupunkiin.

 

 

Asiakkaamme on vakavarainen, suomalainen yhtiö missä tarjotaan ulkoistettua asiakaspalvelua, sekä IT- ja tietoliikennepalveluja. Asiakaspalvelu tapahtuu monikanavaisesti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi tunnettujen brändien parissa.

Oletko miettinyt alanvaihtoa tai siirtymistä uudelle tasolle asiakaspalvelutyössä? Kiinnostaisiko sinua olla auttamassa asiakkaita erilaisissa ongelmatilanteissa ja kysymyksissä? Haluatko olla monipuolisessa ja nopeatempoisessa asiakastyössä kivassa toimistossa tai työskennellä mieluummin etänä kotoa käsin?

Tässä loistava tilaisuus ottaa uusi suunta monikanavaisessa asiakaspalvelutyössä ja taatusti oppia uutta. Tehtävänkuvasi määritellään oman motivaatiosi ja kykyjesi mukaan. Kaupan päälle tulee todella kiva työyhteisö, missä sinusta oikeasti välitetään.
Älä enää mieti, vaan ole meihin yhteydessä ja jutellaan tästä lisää. Tule mukaan!

Tarjoamme sinulle:

–      vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen 37,5 h/vko. Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 07–22 välille

–      Asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialan TES:n mukaisen palkan. Aiempi kokemuksesi asiakaspalvelusta vaikuttaa tuntipalkkaasi korottavasti. Mahdollisuuden kuukausittaiseen henkilökohtaiseen bonukseen (jopa 450 €/kk).

–      yrityksen omia etuja; mm.  liikuntaetu, ravintola- ja majoitusetuja, mahdollisuuden käyttää yrityksen omaa mökkiä

–      joustavan työskentelymallin toimistolla / kotona

–      erinomaisen perehdytyksen ja koko tiimin täyden tuen

–      hyvät etenemismahdollisuudet

 

Odotamme sinulta:

-      sujuvaa kommunikointia suomeksi ja ruotsiksi, mahdollisesti myös englanniksi

-      joustavaa ja palveluhenkistä asennetta asiakastyöhön

-      hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä

-      aitoa kiinnostusta kehittää omaa osaamistasi   

 

Lisätietoja ja hakuohjeet:

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Me LEADillä huolehdimme sinulle mahdollisen jatkohaastattelun asiakkaallemme, ja työsopimuksen teet suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Kiinnostuitko? Jos vastauksesi on kyllä, hae rohkeasti tehtävään 30.11. mennessä osoitteessa www.lead.fi tai vaikkapa näppärästi WhatsApp-viestillä suoraan LEADin Heini Carlbergille puh. 050 477 6162 tai sähköpostitse heini.carlberg@lead.fi. Valintoja tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään.

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Heini Carlberg p. 050 477 6162, heini.carlberg@lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Tuntipalkka + mahdolliset bonukset
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 30.11.2022
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.


LEAD Henkilöstöratkaisut Oy
Suomi