Palveluasiantuntija, Kokkola

Elisa on monena peräkkäisenä vuonna valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista! Elisa tarjoaa sinulle rennon ja ystävällisen työyhteisön, mahdollisuuden kehittää jatkuvasti osaamistasi ja ammattitaitoasi, sekä joustavan työkulttuurin, johon jokainen on tervetullut omana itsenään. Elisalla saat tukea työhösi ja kasvuusi sekä esihenkilöltäsi että kollegoiltasi, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteet, sillä pääsemme yhdessä parempiin tuloksiin. Meille elisalaisille on myös tärkeää luoda aidosti asiakkaille arvoa tuottavia ratkaisuja toimien samalla vastuullisesti.  Tutustu täältä lisää Elisaan ja elisalaisiin! 

Palveluasiantuntija
Haemme Elisa Oyj:lle asiakaspalvelun osaajia! Haluaisitko kasvaa erinomaiseksi asiakaskohtaamisten asiantuntijaksi hyvässä seurassa? Jos vastasit kyllä, tässä hieman lisätietoja siitä mitä meillä on tarjota sinulle.

 

Tarjoamme sinulle:

- Kattavan perehdytyksen, jossa opit selättämään yleisimmät pulmatilanteet ja käyttämään tarvittavia työkaluja, jotta pääset tehtävässä hyvin alkuun

- Asiantuntevat esihenkilöt, jotka panostavat osaamisesi vahvistamiseen ja kehitykseen

- Palvelun luonteen vuoksi sinulla on laaja palvelemisen vapaus ja pääset hyödyntämään vahvuuksiasi

- Selkeät urapolut ja mahdollisuuden urakehitykseen

- Mahdollisuuden työskennellä joustavasti kotoa tai toimistolta

- Ison talon edut sekä ennen kaikkea mukavat ja rennot työkaverit, joilta saat myös jatkuvaa tukea

- Palkkaus on ICT-työehtosopimuksen mukainen alkuun 12,38€/h + kielilisä + suoritusperusteiset kannusteet. Palkka nousee 13,43€/h kun siirryt seuravan tason asiantuntijaksi

Lisätietoja ja hakuohjeet: Työn voi aloittaa 15.9. tai 26.9.

Työtä tehdään Elisan ryhmäpäälliköiden johtamana. Työaikasi sijoittuvat aluksi ma-pe klo 7.45–18 välille ja tehtävänkuvasta riippuen myös laajemmin. Tuntimääristä sovitaan sinun kanssasi tarkemmin. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Haastattelut tehtävään käynnistyvät heti ja valintoja tehdään jo hakuajalla. Toimi siis pian – Asiakaspalvelun osaajien etsintä on jo alkanut! Suunnista osoitteeseen lead.fi ja täytä helppo hakemus cv:n kera. Mikäli joku asia askarruttaa, soita tai laita vaikka WhatsAppia: Sara Björkroth/LEAD puh. 040 414 0390 tai Heini Carlberg/LEAD puh. 050 477 6162. Keskustellaan yhdessä mihin haluat erikoistua!

Tehtävään valitulta tarkastetaan luottotiedot ja teetetään turvallisuusselvitys sekä huumetesti.

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: sara.bjorkroth(at)lead.fi heini.carlberg(at)lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Päivittäinen työaika: Osapäivätyö, 30-37,5h/vko
Työ alkaa: 15.9.2022 tai 26.9.
Hakuaika päättyy: 16.8.2022
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 5

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.

LEAD AsiakasOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
67100 Kokkola
Suomi