Asiakasneuvojia, Tampere

 

Kaipaatko uusia tuulia työelämässä? Onko asiakaspalvelu tai myynnillinen työ sinun juttusi? Mahtavaa! Etsimme nyt uusia BtoB-myyjiä sekä monipuolisen asiakaspalvelun osaajia usealle eri asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Kerro itsestäsi lisää, niin mietitään yhdessä eri vaihtoehtoja.

 

 

Asiakasneuvojia
Oletko vuorovaikutustaitoinen, sanavalmis, luonteva ja iloinen asiakaspalvelupersoona? Haluatko tehdä työtä ammattitaitoisen tiimin kanssa? Arvostatko laatua, vaihtelevia tilanteita ja etenemismahdollisuuksia? Viihdytkö puhelinasiakaspalvelussa ja palvelisit asiakkaita mielelläsi myös muissa kanavissa? Jos tunnistit näistä itsesi, ota meihin heti yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Asiakasyrityksemme tarjoavat sinulle erinomaisen perehdytyksen työhön, kiinteän palkkauksen sekä ammattitaitoiset ja valmentavat tiiminvetäjät. Töitä pääset tekemään aina osaavan tiimin tuella. Tämä on erinomainen mahdollisuus saada jalkaa oven väliin, kehittää taitojasi ja kenties myöhemmin edetä yritysten sisällä muihin tehtäviin.

Toimistoalan tehtävissä on esimerkiksi contact center työtä, teknistä asiakaspalvelua help deskissä, ratkaisumyyntiä, monikanavaista asiakaspalvelua: puhelin, sähköposti, chat, some.

Ennen kaikkea toivomme sinulta positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta. Olet aidosti kiinnostunut oppimaan uutta ja vahvistamaan osaamistasi.

Hae rohkeasti jättämällä hakemuksesi CV:n kera osoitteessa lead.fi tai soittamalla LEADin Sara Björkrothille puh. 040 414 0390 tai Minna Vornilalle puh. 050 336 8498. Jutellaan lisää, minkälaista työtä haluaisit tehdä.

 


Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Sara Björkroth puh. 040 414 0390 Minna Vornila puh.050 336 8498
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä kuukausi/tuntipalkka+lisät
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, tai osa-aikainen
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 27.10.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta, tai määräaikainen
Työhön otettavien lkm: 6

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
33100 Tampere
Suomi