Palveluneuvoja, Elisa Oyj, Tampere

Kiinnostaako mahtava työpaikka Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä Elisassa? Haluatko auttaa ihmisiä digitalisoituvassa maailmassa?

 

Hienoa, sillä silloin saatat olla kiinnostunut Palveluneuvojan tehtävästä Tampereella!

 

LEAD hakee Elisalle Palveluneuvojia Tampereelle. Työvuoroja voidaan järjestellä joustavasti, joten tehtävä sopii erinomaisesti vaikkapa opintojen oheen.

Palveluneuvoja
Palveluneuvojana olet luomassa erinomaisia asiakas- ja ostokokemuksia Elisan henkilöasiakkaille. Tehtävässä vastaanotat asiakkaiden puheluita ja palvelet mahdollisesti myös muissa kanavissa (chat, sähköposti) myöhemmin. Tartut innolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisun. Heittäytymiskykysi avulla opit tarjoamaan juuri asiakkaan tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita. Tärkeintä tässä työssä on halu tuottaa asiakkaille iloa ja kyky tunnistaa myynnin paikat. Olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen ja suhtaudut ennakkoluulottomasti erilaisiin asiakastilanteisiin.

Tässä työssä pärjää mukavasti, jos nyökkäät seuraavien kohdalla:

  • Sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelu-/myyntityöstä tai ihmisten parista toimimisesta
  • Olet utelias ja kiinnostunut oppimaan uusia juttuja. Plussaa on, jos olet kiinnostunut digitaalisten palvelujen käyttämisestä
  • Pärjäät asiakastyössä suomen ja englannin kielellä. Ruotsin kielen taidosta on etua

Työ tehdään Elisan toimitiloissa ja osittain etänä Elisan ryhmäpäälliköiden johtamana Saat työhön hyvän perehdytyksen ja työajoissa on mukavaa vaihtelua. Aluksi työaika on arkisin klo 7.45-20 välillä ja myöhemmin mahdollisesti lauantaisin klo 9.45-16.45. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Työ alkaa 15.3.2021

Tehtävään valitulta tarkastetaan luottotiedot ja teetetään turvallisuusselvitys sekä huumetesti.

 

Voit hakea tehtävään näppärästi osoitteessa lead.fi 2.3. mennessä. Kannattaa hakea heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa puh.040 743 3717 LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
ICT-tes(11,98€/h), kielilisä, kannusteet
Päivittäinen työaika: Osapäivätyö
Työ alkaa: 15.3.2021
Hakuaika päättyy: 2.3.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 5

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD PalveluOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
33100 Tampere
Suomi