26.12.2018

Sinulla on aikaisempaa työkokemusta kirjanpidosta ja hallitset monipuolisesti taloushallinnon eri osa-alueita. Haluat pitää langat käsissäsi ja nautit vastuullisesta roolista. Arvostamme aktiivista työotetta, huolellisuutta sekä uskallusta toimia omatoimisesti.

18.12.2018

Voit olla it-urasi alussa tai kokemusta hankkinut teknisen asiakastuen osaaja ja olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta Service Deskissä.

17.12.2018

Oletko sinä asiakaspalvelun osaaja ja haluat tehdä työtä toimistoympäristössä? Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja pärjäät asiakaspalvelutilanteissa myös englanniksi sekä ainakin jonkin verran ruotsiksi. Olet auttamishaluinen ja pärjäät nopeatempoisessa tehtävässä. Tarjolla on kiva työ hyvien brändien parissa!

13.12.2018

Lendo Oy:n toiminta kasvaa ja sen myötä avautuu lisää paikkoja. Haemme kasvavaan tiimiin rahoitusneuvottelijoita Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimistoon.

12.12.2018

Tässä työssä autat Elisan asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja chatissä. Tartut innolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisun. Osaat myös tarjota juuri asiakkaan tarpeisiin vastaavia tuotteita ja palveluita Elisan hyvästä valikoimasta tilanteen mukaan.

Tärkeintä tässä työssä on mahtava asiakaspalveluasenne. Haluat auttaa asiakkaita positiivisella otteella ja tuottaa heille iloa.

12.12.2018

Haemme Sentraalille PALVELUNEUVOJIA Helsinkiin koko- ja osa-aikaiseen työhön erityisesti ilta-, viikonloppu- ja yövuoroihin.

Sentraalissa on monipuolisia työskentelymuotoja, joita nykyaikaisessa asiakaspalvelussa on tarjottavana. Asiakkaita kohdataan puhelimitse, chatissä, sähköpostitse sekä somessa.
Haussa on nyt asiakaspalvelutehtäviin haluavia henkilöitä. Voit suuntautua teknisempään asiakaspalveluun tai keskittyä ihan perinteiseen asiakaspalveluun. Tämä ei ole puhelinmyyntitehtävä, vaan vastaanotat asiakkaiden yhteydenottoja.

11.12.2018

Haemme Sentraalille Tampereelle ASIAKASNEUVOJIA.

Oletko asiakaspalvelun moniosaaja ja haluat tehdä työtä vaihtelevissa vuoroissa? Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja pärjäät asiakaspalvelutilanteissa jonkin verran myös ruotsin ja englannin kielellä. Olet auttamishaluinen ja pärjäät nopeatempoisessa työssä. Osaat toimia muuttuvissa tilanteissa ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

11.12.2018

Sinulle on tarjolla työpaikka Suomen johtavan maksu-TV-operaattorin tuotantotiimissä. Työskentelet energisessä ryhmässä viihtyisässä työympäristössä.