05.05.2019

Tule mukaan palvelemaan asiakkaita useita sähköisiä välineitä hyödyntäen. Tässä tehtävässä pääset tutustumaan useisiin yrityksiin ja kanssasi tiimityötä tekevät superkivat työkaverit. Saat täydellisen koulutuksen tehtävään ja sinuun panostetaan jatkuvalla koulutuksella myös tulevaisuudessa. Jos koet olevasi asiakaspalveluhenkinen ja haluat tehdä vaihtelevia työvuoroja, niin hae tehtävää heti.

05.05.2019

Tule mukaan palvelemaan asiakkaita useita sähköisiä välineitä hyödyntäen. Tässä tehtävässä pääset tutustumaan useisiin yrityksiin ja kanssasi tiimityötä tekevät superkivat työkaverit. Saat täydellisen koulutuksen tehtävään ja sinuun panostetaan jatkuvalla koulutuksella myös tulevaisuudessa. Jos koet olevasi asiakaspalveluhenkinen ja haluat tehdä vaihtelevia työvuoroja, niin hae tehtävää heti.

30.04.2019

Kiinnostaisiko myyntityö energisessä ja kannustavassa tiimissä mielenkiintoisten tuotteiden parissa? Asiakasyrityksemme organisaation kasvaessa ja kehittyessä haemme heille Pitäjänmäkeen lisää innokkaita ja motivoituneita Myyntineuvottelijoita vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen.

30.04.2019

Kiinnostaisiko sinua mahdollisuus päästä kehittämään osaamista taloushallinnon parissa? Onko sinulle kenties jo kertynyt hieman aiempaa kokemusta esimerkiksi ostoreskontrasta tai kirjanpidosta? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereen läheisyyteen ostoreskontran hoitajaa kesätyöhön.

29.04.2019

Olet asiakaspalvelun moniosaaja ja omaat palveluhenkisen otteen asiakastilanteissa. Olet auttamishaluinen ja hallitset nopeasti kokonaisuuksia sähköisiä viestintävälineitä hyödyntäen. Tätä työtä voit tehdä joustavasti, myös osa-aikaisesti, elämäntilanteesi mukaan. Sinua odottaa mielenkiintoinen asiakaspalvelutyö, joka mahdollistaa sinulle kehitysmahdollisuuksia. Ota yhteyttä pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit hakea tehtävää osoitteessa www.lead.fi tai lähettää hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@lead.fi.

29.04.2019

Olet asiakaspalvelun moniosaaja ja omaat ehkä myynnillisen otteen asiakastilanteissa. Olet auttamishaluinen ja hallitset nopeasti kokonaisuuksia sähköisiä viestintävälineitä hyödyntäen. Tätä työtä voit tehdä joustavasti, myös osa-aikaisesti, elämäntilanteesi mukaan. Sinua odottaa mielenkiintoinen asiakaspalvelutyö, joka mahdollistaa sinulle kehitysmahdollisuuksia. Ota yhteyttä pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

25.04.2019

Oletko vuorovaikutustaitoinen, sanavalmis ja innostuva? Haluatko vahvistaa osaamistasi ja näyttää kenties piilevät kykysi? Tässä työssä kontaktoit asiakkaita puhelimitse. Varaat mm. tapaamisia, teet puhelinhaastatteluja, haet aktiivisesti myyntiliidejä jne. Olet mukana luomassa erinomaisia asiakaskokemuksia ja haluat kehittyä työssäsi. Pääset tutustumaan laajasti eri toimialoihin vaihtuvien projektien myötä. Tässä on loistotilaisuus hioa taitojasi.

Lisäksi sinulle on tarjolla MicroMedian oma Bulevardin Markkinointiakatemia, jossa saat eväitä menestymiseesi pitkään alalla toimineiden markkinoinnin ammattilaisten opastuksella. Saat oppia mm. BTOB myynnistä ja digitaalisesta markkinoinnista sekä inspiraatiota urapolullesi!

Haemme bisneshenkistä ja eteenpäin pyrkivää persoonaa, jolla on vahva menestymisen asenne. Myy itsesi meille haastatteluun!

25.04.2019

Oletko myyntihenkinen asiakaspalvelija, joka nauttii asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta? Päivittäisessä työssäsi Fortumin Myyntineuvottelijana vastaanotat asiakkaiden puheluita ja yhteydenottoja. Puhelun aikana kartoitat asiakkaiden tarpeita ja tarjoat heille asiakaskohtaisia kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Olet kanssamme varmistamassa onnistuneiden asiakassuhteiden jatkuvuuden.

25.04.2019

Haluatko kerryttää lisää työkokemusta asiakaspalvelu- ja assistenttityöstä toimistoympäristössä? Jos nyökkäsit kyllä, on meillä sinulle paikka tarjolla! Haemme asiakasyrityksellemme Tampereen läheisyyteen Toimistoassistenttia kesätyöhön.

25.04.2019

Tehtävässä olet yhteydessä yrittäjiin ja toimitusjohtajiin, tavoitteenasi asiakkaan luottamuksen voittaminen. Voit olla jo myynnin saloihin tutustunut osaaja tai aloitteleva tulevaisuuden kyky. Pidämme kehityksestäsi huolen.

23.04.2019

Haemme nyt Zmartan Helsingin toimistoon Rahoitusneuvottelijaa.

23.04.2019

Haemme Ruoholahden toimistoomme REKRYTOINTIKONSULTTIA.

Etsimme nyt uutta kollegaa, joka viihtyy nopeatempoisessa, energisessä ja huumorintajuisessa työyhteisössä. Sinua odottaa mielenkiintoinen työ, superkivat ja tsemppaavat työkaverit sekä mahdollisuus nauttia työsi tuloksista joka päivä! Meillä pärjäät aktiivisella ja vastuuntuntoisella työskentelyotteella. Töitä tehdään tosissaan, mutta ei ryppyotsaisesti.

23.04.2019

Voit olla it-urasi alussa tai kokemusta hankkinut teknisen asiakastuen osaaja ja olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta Service Deskissä.