20.04.2023

Haemme asiakkaallemme Serviceformille Account Manageria B2B-myyntiin Turkuun.

20.04.2023

Haemme yhdessä asiakkaamme kanssa ruotsin kielen taitoisia Asiakasneuvojia vakituiseen työsuhteeseen Porvooseen ja Turkuun.

20.04.2023

Haemme asiakkaallemme Myyntineuvottelijaa Vantaan Petikon ja Porttipuiston myymälään, vakituiseen työsuhteeseen.

17.04.2023

Elisa kasvattaa yritysmyynnin tiimiään ja haemme nyt B2B-Myyntineuvottelijoita kokopäivätyöhön Elisalle Tampereelle.

Voit työskennellä hybridimallilla toimistolla ja etänä.

13.04.2023

Jos viihdyt teknisessä asiakaspalvelutyössä ja haluat kehittyä it-alalla, saatat olla etsimämme henkilö!

12.04.2023

Haemme Elisa Oyj:lle OMAGURU-asiantuntijaa Raisioon.

11.04.2023

Oletko palveluhenkinen, vuorovaikutustaitoinen ja vastuuntuntoinen henkilö? Tarvitsetko joustavan työn, jossa voit itse vaikuttaa työtuntien määrään? Meillä on tarjota sinulle monipuolinen ja kiinnostava asiakaspalvelutyö. Jos pidät ihmisten auttamisesta ja olet nopea oppimaan: tämä on sinulle, tule mukaan!

11.04.2023

Oletko vuorovaikutustaitoinen, sanavalmis ja kiinnostunut etenemään yrityskontaktointien maailmassa? Haluatko vahvistaa osaamistasi ja näyttää kenties piilevät kykysi? Tässä työssä kontaktoit yritysasiakkaita puhelimitse ja teet mm. tarvekartoituksia. Kokoat tietoa, dokumentoit ja päätät seuraavan askeleen asiakkaan suuntaan. Olet mukana luomassa erinomaisia asiakaskokemuksia ja haluat kehittyä työssäsi. Pääset tutustumaan laajasti eri toimialoihin vaihtuvien projektien myötä.

Haemme bisneshenkistä ja eteenpäin pyrkivää henkilöä, jolla on vahva menestymisen asenne. Myy itsesi meille haastatteluun ja aloita urasi Presales-koordinaattorina!

11.04.2023

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen operatiiviseen rooliin henkilöä pienen tiimin johtoon ja monipuolisten tehtävien hoitamiseen. Huolehdit tiimistäsi, olet päivittäin yhteistyössä huoltokentän, taloushallinnon, IT-tuen, esihenkilöiden ja teknologiatiimin kanssa.
Jos nautit työskentelystä erilaisten järjestelmien ja ihmisten parissa, haluat oppia uutta etkä hätkähdä muuttujia päivän edetessä, niin olet etsimämme henkilö!

05.04.2023

Fortumin asiakaspalvelu tarvitsee sinua TEAM LEADER! Onko intohimosi jakaa osaamistasi muille ja olla suunnannäyttäjänä huipputuloksiin? Haluatko kehittää vahvoista ammattilaisista koostuvia tiimejä valmennuksellasi ja johtaa päivittäisiä toimintoja? Tule meille vastaamaan operatiivisesta yhteistyöstä partnereidemme kanssa. Haluamme sinut mukaan matkalle johtamaan muutosta puhtaamman maailman puolesta!

04.04.2023

Oletko vuorovaikutustaitoinen, sanavalmis ja myyntihenkinen asiakaspalvelija? Haluatko tehdä työtä aktiivisen ja energisen tiimin kanssa? Tässä tehtävässä tulet työskentelemään keskeisenä osana Zmarta Suomen myyntihenkistä ja dynaamista organisaatiota. Tavoitteenasi on löytää helposti ja maksutta asiakkaalle paras ratkaisu. Tule meille uudeksi Customer Succes Agentiksi

04.04.2023

Zmartan myynti- ja asiakaspalvelutiimi tarvitsee sinua TEAM MANAGER!

03.04.2023

Haemme yllä mainitulle asiakkaallemme vahvistusta Helsingin tiimiin.