10.02.2021

Do you enjoy customer service and are you fluent in Norwegian and Swedish? If you also love pets, keep on reading - this could be the job for you!

10.02.2021

Oletko asenteeltasi ratkaisukeskeinen ja palat halusta tuottaa asiakkaille iloa? Puhutko myös sujuvaa ruotsia ja olet kaiken kukkuraksi kiinnostunut lemmikkieläimistä? Hienoa, Mustin ja Mirrin asiakaspalvelutiimissä saattaa olla paikka juuri sinulle!

02.02.2021

Voit olla it-urasi alussa tai kokemusta hankkinut teknisen asiakastuen osaaja ja olet innostunut asiakaspalvelusta Service Deskissä. Tarjolla on työpaikka kansainvälisessä ja erittäin arvostetussa yrityksessä. Jos sinulla on aivan mahtava asiakaspalveluasenne ja aito halu työskennellä asiantuntijana, niin paikka on tarkoitettu juuri sinulle!

28.01.2021

Haemme asiakkaallemme InfoCarelle asiakaspalvelutyöstä innostunutta lähitukihenkilöä Espooseen. Voit olla it-urasi alussa tai kokemusta hankkinut teknisen asiakastuen osaaja. Jos sinulla on aivan mahtava asiakaspalveluasenne ja aito halu työskennellä asiantuntijana, niin paikka on tarkoitettu juuri sinulle!

27.01.2021

Asiakkaamme WorkRelax hakee itsenäistä myyntiedustajaa B2B-myyntityöhön.

27.01.2021

Nyt on tarjolla mahtava työmahdollisuus monipuoliselle ICT-alan osaajalle! Haemme henkilöä vetämään InfoCaren Service Desk-palveluja Single Point Of Contact -yksikköön. Tässä sinulle mahdollisuus päästä kehittämään toimintaa sekä työskentelemään ammattitaitoisen ja motivoituneen tiimin kanssa.

26.01.2021

Haemme etätyöhön Myyntineuvottelijoita asiakkaallemme Teleperformance Finlandille Oomi Energia -tiimiin. Muutaman päivän koulutusjakson jälkeen voit työskennellä näppärästi kotoa käsin, mistä päin Suomea vaan. Huomioithan, että tätä etätyötä voit tällä hetkellä tehdä vain Suomen rajojen sisällä.

26.01.2021

Haemme Myyntineuvottelijoita asiakkaallemme Teleperformance Finlandille Oomi Energia -tiimiin Tampereelle. Jos myynnillinen tehtävänkuva houkuttelee ja haluat vaikuttaa palkkaasi omalla panoksellasi, niin pistähän hakemusta tulemaan!

26.01.2021

Voit olla it-urasi alussa tai kokemusta hankkinut teknisen asiakastuen osaaja ja olet innostunut asiakaspalvelusta Service Deskissä. Työskentelet sujuvasti englanniksi ja suomeksi. Tarjolla on työpaikka kansainvälisessä ja erittäin arvostetussa yrityksessä. Jos sinulla on aivan mahtava asiakaspalveluasenne ja aito halu työskennellä help deskissä, paikka on luultavasti tarkoitettu juuri sinulle!

21.01.2021

Haemme palveluneuvojia Vattenfallin asiakaspalveluun Teleperformance Kreikan Chanian toimipisteeseen.

Koulutus alkaa Chaniassa: 15.2.2021.

21.01.2021

Palveluneuvojana olet luomassa erinomaisia asiakas- ja ostokokemuksia Elisan henkilöasiakkaille. Tehtävässä vastaanotat asiakkaiden puheluita ja palvelet mahdollisesti myös muissa kanavissa myöhemmin. Tartut innolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisun. Heittäytymiskykysi avulla opit tarjoamaan juuri asiakkaan tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita.


Tärkeintä tässä työssä on halu tuottaa asiakkaille iloa ja saada hänet tyytyväiseksi. Olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen ja suhtaudut ennakkoluulottomasti erilaisiin asiakastilanteisiin. Saat hyvillä kysymyksillä asiakkaan tarpeen selville ja sinulla on nälkää saada asiakkaillemme parhaat palvelut käyttöön. Olet kilpailuhenkinen ja nautit tuloksen tekemisestä.

20.01.2021

Asiakkaamme InfoCare hakee ratkaisukeskeistä ja teknisesti osaavaa ICT-palvelukoordinaattoria loppuasiakkaalleen projektiluontoiseen tehtävään. Tehtävän kesto on vähintään 2 kuukautta, mutta jatkoa on mahdollisesti luvassa.

20.01.2021

Oletko vuorovaikutustaitoinen, sanavalmis, luonteva ja myyntihenkinen asiakaspalvelija? Haluatko tehdä työtä aktiivisen ja energisen tiimin kanssa? Sales Service Specialistina tulet työskentelemään keskeisenä osana Zmarta Suomen myyntihenkistä, nuorekasta ja dynaamista organisaatiota. Omaat oikean asenteen, haluat näyttää kykysi ja menestyä. Tässä tilaisuutesi, hae tehtävään!