05.11.2020

Kiva kun ilmoituksemme herätti mielenkiintosi. Me täällä Elisalla etsimme hyviä ja innokkaita tyyppejä osaksi yritysmyyntitiimiämme. Tiimini kanssa vastaamme perehdyttämisestäsi ja osaamisesi kehittymisestä ensimmäisten kuukausien aikana. Lupaamme tarjota sinulle mielekkään työympäristön täynnä tukea ja uuden oppimista - naurua ja hyvää fiilistä unohtamatta! Laita hakemusta tulemaan jo tänään, tavataan haastattelussa!
- tiiminvetäjä Mikael & tiimi

29.10.2020

Palveluneuvojana olet luomassa erinomaisia asiakas- ja ostokokemuksia Elisan henkilöasiakkaille. Tehtävässä vastaanotat asiakkaiden puheluita ja palvelet mahdollisesti myös muissa kanavissa myöhemmin. Tartut innolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisun. Heittäytymiskykysi avulla opit tarjoamaan juuri asiakkaan tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita. Tärkeintä tässä työssä on halu tuottaa asiakkaille iloa ja kyky tunnistaa myynnin paikat. Olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen ja suhtaudut ennakkoluulottomasti erilaisiin asiakastilanteisiin.

29.10.2020

Som servicerådgivare är du med och skapar utmärkta kund - och köperfarenheter för Elisas konsumentkunder.
I uppgifter tar du emot kundernas samtal, och betjänar möjligtvis också i andra kanaler i ett senare skede. Du tar tag i kundernas frågor, och söker lösningar.
Med din förmåga att kasta dej i olika situationer, lär du dej att bjuda tjänster och produkter till kundens exakta behov.

Det allra viktigaste i tjänsten är viljan att glädja kunder och känna igen försäljnings-situationerna. Din attityd är lösningscentrerad och du förhåller dig fördomsfritt inför olika situationer inom kundbetjäningen.

27.10.2020

Do you just love cats or dogs? Are you interested in new opportunities within customer service? Keep on reading - this could be the job for you!

26.10.2020

Voit olla it-urasi alussa tai kokemusta hankkinut teknisen asiakastuen osaaja ja olet innostunut asiakaspalvelusta Service Deskissä. Tarjolla on työpaikka kansainvälisessä ja erittäin arvostetussa yrityksessä. Jos sinulla on aivan mahtava asiakaspalveluasenne ja aito halu työskennellä help deskissä, paikka on luultavasti tarkoitettu juuri sinulle!

26.10.2020

Sa võid olla alles oma IT-karjääri alguses või kogenud tehnilise klienditoe spetsialist ning oled huvitatud klienditeenindusest Service Deskis. Pakume töökohta rahvusvahelises ja äärmiselt hinnatud ettevõttes. Kui tunned, et klienditeenindus on sul veres ja soovid töötada help deskis, on see koht sinu jaoks!

22.10.2020

Haluatko toimia osana eläinrakasta työyhteisöä? Oletko asenteeltasi ratkaisukeskeinen ja palat halusta tuottaa asiakkaille iloa? Entä hallitsetko ruotsin tai norjan kielen? Jos nyökkäsit kyllä, saattaa tässä olla paikka juuri sinulle!