29.04.2021

Haemme Myynnillisiä Palveluneuvojia Canal Digitalin asiakaspalvelutiimiin Tampereen Teleperformancelle! Kyseessä on kokoaikainen kesätyötehtävä, joka alkaa 10.5. ja päättyy elokuun lopussa.

22.04.2021

Palveluneuvojana olet luomassa erinomaisia asiakaskokemuksia Elisan henkilöasiakkaille. Tehtävässä vastaanotat asiakkaiden puheluita erilaisiin tilanteisiin liittyen. Tartut innolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisun. Suosittelet mielelläsi lisäpalveluita ja motivoidut tavoitteellisesta työnkuvasta.

Tärkeintä tässä työssä on halu tuottaa asiakkaille iloa ja saada hänet tyytyväiseksi. Olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen ja suhtaudut ennakkoluulottomasti erilaisiin asiakastilanteisiin.

15.04.2021

Haemme Tampereen Elisalle B2B-Ratkaisumyyjiä kokopäivätyöhön. Työt starttaavat tiistaina 20.4.

15.04.2021

Haemme Myyntiagentteja etätyöhön asiakkaallemme Teleperformancelle Oomi Energia -tiimiin. Lyhyen koulutusjakson jälkeen voit työskennellä näppärästi kotoa käsin, mistä päin Suomea vaan. Huomioithan, että tätä etätyötä voit tällä hetkellä tehdä vain Suomen rajojen sisällä.

15.04.2021

Haemme B2C-Myyntiagentteja asiakkaallemme Teleperformancelle Oomi Energia -tiimiin Tampereelle. Jos myynnillinen tehtävänkuva houkuttelee ja haluat vaikuttaa palkkaasi omalla panoksellasi, niin suosittelemme hakemaan tehtävään!

15.04.2021

Puhutko sujuvaa ruotsia ja oletko kaiken kukkuraksi kiinnostunut lemmikkieläimistä? Onko asiakaspalvelutyö sinun juttusi? Hienoa, Mustin ja Mirrin asiakaspalvelutiimissä saattaisi olla paikka juuri sinulle!

15.04.2021

Do you enjoy customer service and are you fluent in Swedish and English? If you also love pets, keep on reading - this could be the job for you!

12.04.2021

Oletko asiakaspalvelun ammattilainen ja kiinnostunut uusista haasteista? Asiakayrityksemme Joensuun alueella tarvitsevat reippaita, innokkaita ja palvelualttiita asiakaspalvelijoita monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin. Ilmoittaudu nyt ja kerro minkälaisista työtehtävistä motivoidut eniten!

12.04.2021

Etsimme parhaillaan uusia työntekijöitä asiakaspalvelutehtävään. Tehtävän aloitusryhmät ovat huhtikuussa 2021. Haku on parhaillaan käynnissä ja valintoja tehdään haun edetessä.

12.04.2021

Voit olla it-urasi alussa tai kokemusta hankkinut teknisen asiakastuen osaaja ja olet innostunut asiakaspalvelusta Service Deskissä. Tarjolla on työpaikka kansainvälisessä ja erittäin arvostetussa yrityksessä. Jos sinulla on aivan mahtava asiakaspalveluasenne ja aito halu työskennellä asiantuntijana, niin paikka on tarkoitettu juuri sinulle!