Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Myyntiagentteja etätyöhön Veronmaksajain Keskusliiton tiimiin, Teleperformance, Tampere, Etätyö

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance perustettiin Pariisissa vuonna 1978. Yritys työllistää yli 300 000 työntekijää lähes 80 maassa, tarjoten palvelua 265 kielellä. Lisätietoa löydät osoitteesta www.teleperformance.com ja www.teleperformancecareer.com. 

Myyntiagentteja etätyöhön Veronmaksajain Keskusliiton tiimiin, Teleperformance
Kiinnostaisiko vastuu ja vapaus etätyön muodossa? Onko myyntityö sinun juttusi? Haemme omatoimisia ja oppimishaluisia Myyntiagentteja asiakkaallemme Teleperformancelle Veronmaksajain Keskusliiton tiimiin etätyöhön. Työtä voit siis tehdä kätevästi kotoa käsin, mistä päin Suomea vaan. Työ alkaa 27.1.2020. Tuote- ja myyntikoulutus järjestetään Tampereella, Teleperformancen toimistolla.

 

Veronmaksajain Keskusliitto (Veronmaksajat) on kotitalouksien, yritysten ja yhteisöjen riippumaton järjestö, joka neuvoo suomalaisia kaikissa verotukseen liittyvissä asioissa. Veronmaksajat tarjoaa jäsenilleen monipuolisia palveluja, kuten henkilökohtaista veroneuvontaa puhelimitse.

Päivittäisessä työssäsi kontaktoit henkilöasiakkaita ja tarjoat heille Veronmaksajien jäsenyyttä asiantuntevalla ja positiivisella otteella. Asiakkaamme perehdyttää sinut myynnin saloihin, joten aiempi kokemus myynnistä ei ole ratkaisevaa.

Toivomme sinulta ennen kaikkea innokasta, tunnollista ja omatoimista asennetta sekä rohkeutta lähestyä erilaisia asiakkaita. Olet toiminnassasi asiakaslähtöinen ja aidosti kiinnostunut oppimaan uutta. Positiivisen asenteesi ja kilpailullisten myyntitavoitteiden avulla sinulla on mahdollisuus yltää parhaisiin tuloksiin joka kuukausi!

Mitä tarjoamme?

- työpaikan, jota voit koulutuksen jälkeen tehdä täysin etänä ma -pe klo 9-17
- pitkäaikaisen työtehtävän, jossa työtunteja on tarjolla 20-37,5h/vko tai 37,5h/vko
- kattavan myynti- ja tuotekoulutuksen
- mahdollisuuden kehittyä myynnin ja asiakastyön ammattilaiseksi
- huikeat & huumorintajuiset kollegat
- PAMin työehtosopimuksen mukaisen palkan sekä tuloksen mukaiset kannusteet

Kiinnostuitko?

Mahtavaa! Hae tehtävään 21.1.2020 mennessä. Tehtävään voit hakea jättämällä hakemuksen osoitteessa lead.fi tai laittamalla WhatsApp-viestiä LEADin Laura Vesalle, p. 040 7433717.

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja saat LEADin Laura Vesalta, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
tuntipalkka ja kannustelisät
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, tai osapäivätyö
Työ alkaa: 27.1.2020
Hakuaika päättyy: 21.1.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Etätyö
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Hatanpään valtatie 18
33100 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa