Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Myyntineuvottelija, Suomen Moneta, Helsinki

Samlerhuset-konserniin kuuluva Suomen Moneta markkinoi keräilyrahoja ja -mitaleita. Pitkä kokemus alalla ja kansainvälisten rahamarkkinoiden tuntemus takaavat asiantuntevan palvelun. Kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisten kotimaisten tuotteiden lisäksi myös ulkomaisia uutuuksia sekä tavoiteltuja keräilyharvinaisuuksia.Tutustu Monetaan lisää tästä:www.suomenmoneta.fi
Myyntineuvottelija
Haemme nyt Suomen Monetalle Myyntineuvottelijoita Helsinkiin. Monetan myyntineuvottelijat huolehtivat siitä, että jokainen asiakas saa asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa palvelua.

Tehtäviisi kuuluu keräilyrahojen ja kokoelmien myynti olemassa olevalle asiakaskunnalle. Kontaktoit asiakkaita puhelimitse ja tarjoat heille uutuuksia juuri asiakkaan oman maun ja kiinnostuksen mukaisesti.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen tuotteisiin ja tehtävään sekä kiinteän pohjapalkan ja provisiot myynneistä. Lisäbonuksina lounasetu, mahdollisuus käyttää kuntosalia ilmaiseksi ja huippukannustava tiimi!

Työajoissa on mukavaa vaihtelua klo 8-18 välillä. Voit työskennellä joustavasti esimerkiksi kolme päivää viikossa tai kokoaikaisesti - sinä valitset!
Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:
Tässä tehtävässä ei katsota sitä mitä jo osaat, vaan sitä mitä haluat osata.
 
Olet vahvoilla haussa, kun sinulla on halua oppia ja menestyä, olet innokas ja positiivinen, sinulla on pilkettä silmäkulmassa sekä repullinen pelisilmää ja maalaisjärkeä mukana.
Huipputyyppien etsintä on jo alkanut! Täytä hakemus osoitteessa www.lead.fi.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Olka Helminen puh. 040 450 9085
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Tuntipalkka+provisiot
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, tai osa-aikainen
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 5.10.2017
Työn kesto: yli 12 kuukautta

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. Me välitämme.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00380 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa