Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Service Desk Agent, Lahti

 
 

Asiakkaamme, suuri IT-alan palvelutuottaja, vahvistaa tiimiään. Haemme Service Desk Agenttia Lahteen.

Service Desk Agent
Voit olla it-urasi alussa tai kokemusta hankkinut teknisen asiakastuen osaaja ja olet innostunut asiakaspalvelusta Service Deskissä. Tarjolla on työpaikka kansainvälisessä ja erittäin arvostetussa yrityksessä. Jos sinulla on aivan mahtava asiakaspalveluasenne ja aito halu työskennellä help deskissä, paikka on luultavasti tarkoitettu juuri sinulle!

Tehtävässä vastaanotat ja ratkaiset yritysasiakkaiden IT-ongelmia.Ongelmatilanteet liittyvät esimerkiksi työasemiin, verkkoihin, tulostimiin, palvelimiin, mobiililaitteisiin sekä erilaisiin ohjelmistoihin.

 

Työpaikka sijaitsee Lahden Mukkulassa modernissa toimistoympäristössä. Toistaiseksi kuitenkin työskentelet etänä toimistolla tapahtuvan alkuperehdytyksen jälkeen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa. Työaika sijoittuu ma-pe klo 7-18 välille.

 

Hae tehtävään osoitteessa lead.fi 25.11.2020 mennessä.


Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

 

Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön sekä aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Toivomme, että sinulta löytyy IT-alan koulutus sekä vahvaa innostusta toimia Service Desk työssä. Omaat kokemusta Windows työasemaympäristöistä ja MS Office-tuoteperheestä. Eduksesi on tuntemus jostain toiminnanohjausjärjestelmästä / taloushallinnon järjestelmästä / HR järjestelmästä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Olemme sinuun yhteydessä nopealla aikataululla ja teemme hakuprosessista sinulle mahdollisimman helppoa, joustavaa ja mukavaa. Ei kuitenkaan kannata odottaa viimeiseen hakupäivään, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa jo hakuaikana.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja tehtävästä voit kysyä LEADin Minna Vornilalta, p. 050 336 8498, minna.vornila@lead.fi. Voit laittaa viestiä myös WhatsAppissa.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan joulukuussa
Hakuaika päättyy: 25.11.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
15140 Lahti
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa