Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

BtoB Myyntiedustaja, yrittäjä/toiminimi koko maassa, Oulu tai muu

Arvostatko hyvinvointia, laatua ja terveyttä? Oletko kaivannut tuotetta, mitä voit ylpeänä edustaa? Itsenäinen ja vastuullinen työ myynnin parissa on nyt tässä!

 

https://workrelax.fi/

 

 

 

BtoB Myyntiedustaja, yrittäjä/toiminimi koko maassa
Asiakkaamme WorkRelax hakee itsenäistä myyntiedustajaa B2B-myyntityöhön.

Työtehtävässä kontaktoit yritysasiakkaita ja sovit tapaamisia. Olet 100 % vastuussa omasta aikataulustasi ja tuloksistasi.  

 

Tarjoamme sinulle huipputuotteen lisäksi organisaation vahvan tuen ja hyvän provision myynneistäsi. Joustavat työajat ovat tämän työn parhautta myynnin lisäksi- aikataulu on sinun käsissäsi!

 

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Odotamme, että olet jo hankkinut kokemusta myyntityöstä, omaat hyvän ja aktiivisen asenteen ja sinulla on mahdollisuus laskuttaa yrityksen kautta tekemistäsi myynneistä. Tiedät mitä itsenäisen myyntiedustajan työ on parhaimmillaan ja olet valmis aktiiviseen myyntityöhön. Sijainnillasi ei ole väliä, koska työtä voi tehdä ympäri Suomea.

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Hakuohjeet: lähetä tietosi osoitteessa www.lead.fi 26.11.2020 mennessä. Lisätietoja saat soittamalla LEADin Minna Vornilalle 050 336 8498 tai sähköpostilla minna. vornila@lead.fi
Palkkaustavat: Provisiolaskutus
Lisätietoa palkkauksesta:
Provisio
Päivittäinen työaika: Muu osa-aikatyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 26.11.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 3

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
90100 Oulu tai muu
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa