Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palveluneuvoja, Elisa Oyj, Vaasa

Kiinnostaako mahtava työpaikka Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä Elisassa? Haluatko auttaa ihmisiä digitalisoituvassa maailmassa?

Hienoa, sillä silloin saatat olla kiinnostunut Palveluneuvojan tehtävästä Vaasassa. Haemme nyt useita henkilöitä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työvuoroja voidaan järjestellä joustavasti, joten tehtävä sopii erinomaisesti vaikkapa opintojen oheen.

Palveluneuvoja
Palveluneuvojana olet luomassa erinomaisia asiakas- ja ostokokemuksia Elisan henkilöasiakkaille. Tehtävässä vastaanotat asiakkaiden puheluita ja palvelet mahdollisesti myös muissa kanavissa myöhemmin. Tartut innolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisun. Heittäytymiskykysi avulla opit tarjoamaan juuri asiakkaan tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita. Tärkeintä tässä työssä on halu tuottaa asiakkaille iloa ja kyky tunnistaa myynnin paikat. Olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen ja suhtaudut ennakkoluulottomasti erilaisiin asiakastilanteisiin.

 

 Tässä työssä pärjää mukavasti, jos nyökkäät seuraavien kohdalla:
-Sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelu-/myyntityöstä tai ihmisten parista toimimisesta
- Olet utelias ja kiinnostunut oppimaan uusia juttuja. Plussaa on, jos olet kiinnostunut digitaalisten palvelujen käyttämisestä
- Pärjäät asiakastyössä suomen ja englannin kielellä, ruotsista plussaa.


Saat työhön hyvän perehdytyksen ja työajoissa on mukavaa vaihtelua. Työaika on arkisin klo 7.45–18.15 välillä. Tehtävä on osa-aikainen, mutta tunteja on tarjolla reilusti.

Työvuoroja voidaan järjestellä joustavasti, joten tehtävä sopii erinomaisesti vaikkapa opintojen oheen.


Tehtävään on aloitus on 9.11.2020. Työtä tehdään Elisan toimitiloissa Elisan esimiesten johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.


Voit hakea tehtävään osoitteessa www.lead.fi 29.10.2020 mennessä.

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja saat soittamalla LEADin Laura Vesalle puh. 040 743 3717 tai LEADin Minna Vornilalle 050 336 8498. Haastattelut tehtävään käynnistyvät pian ja valintoja tehdään heti sopivien Palveluneuvojien löydyttyä.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
ICT-tes(11,82€/h), kielilisä, kannusteet
Päivittäinen työaika: Osapäivätyö
Työ alkaa: 9.11.2020
Hakuaika päättyy: 29.10.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD PalveluOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
65100 Vaasa
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa