Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Ruotsin- tai norjankielentaitoinen Customer Service Specialist, Musti ja Mirri, Helsinki

Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkien erikoisliikeketju. Suurta kokoa tärkeämpää heille on kuitenkin olla lemmikin ja lemmikinomistajan turvallisin ja luotetuin kumppani elämässä. Heiltä löytyy jo kattava tuotevalikoima, omat turkinhoitosalongit sekä työntekijät, jotka elävät joka solullaan mukana lemmikinomistajan arjessa. 95 % Mustin ja Mirrin työntekijöistä ovat myös itse lemmikinomistajia.

Ruotsin- tai norjankielentaitoinen Customer Service Specialist, Musti ja Mirri
Haluatko toimia osana eläinrakasta työyhteisöä? Oletko asenteeltasi ratkaisukeskeinen ja palat halusta tuottaa asiakkaille iloa? Entä hallitsetko ruotsin tai norjan kielen? Jos nyökkäsit kyllä, saattaa tässä olla paikka juuri sinulle!

Haemme asiakkaallemme Mustille ja Mirrille ruotsin- ja/tai norjankielentaitoisia Customer Service Specialistia Helsinkiin. Mustin ja Mirrin asiakaspalvelijana työpäiväsi koostuvat vaihtelevista asiakaspalvelutehtävistä sähköpostitse, puhelimitse ja chatin kautta. Tavoite on kuitenkin aina sama: vahvistaa yrityksen erinomaista asiakaspalvelua Mustin ja Mirrin palvelukonseptin mukaisesti. Työpäivän aikana vastaanotat asiakkaiden yhteydenottoja, vastaat innolla heidän kysymyksiinsä ja opastat heitä mm. tuotteisiin ja palveluihin liittyvissä asioissa. Työtehtäviisi kuuluu myös joitain taustatehtäviä, kuten tuotetilausten ja asiakastoimitusten hoitamista.

Tässä tehtävässä palvelet Mustin ja Mirrin pohjoismaisia asiakkaita heidän omalla äidinkielellään. Siksi edellytämme sinulta sujuvaa ruotsin tai norjan kielen taitoa sekä mielellään sujuvaa suomen kielen taitoa. Edellytyksenä on myös perustason englannin kielen osaaminen.

Toivomme, että sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja mahdollisesti jo jonkin verran aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Olet innokas oppimaan uutta ja toimit huolellisesti ja tarkasti. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne ja ennakkoluulottomuus erilaisia tehtäviä kohtaan. Arvostamme, jos sinulla on tuntemusta ja/tai kokemusta lemmikkieläimistä, erityisesti kissoista tai koirista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn eläinrakkaassa, innostuneessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä ja vahvaa kasvua tekevässä lemmikkitarvikeketjussa. Pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko toiminnan kehittämiseen. Tarjolla on vakituinen tehtävä ja yksi määräaikainen äitiysloman sijaisuus 31.13.2021 saakka. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) ja työsopimus tehdään suoraan Mustin ja Mirrin kanssa.

Asiakaspalvelutiimi työskentelee maanantaista perjantaihin klo 8-19.15 välillä ja lauantaisin klo 10-17 välillä. Palkkaus on Kaupan alan TES:n mukainen. Työpaikka sijaitsee Helsingin Käpylässä.

Hae tehtävään näppärällä hakemuslomakkeella osoitteessa lead.fi tai WhatsApp-viestillä numeroon p. 040-7433717 22.10. mennessä. Liitäthän hakemuksellesi CV:n. Kannattaa toimia pian, sillä paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
kk-palkka(Kaupan alan TES, C1)+kielilisä
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Hakuaika päättyy: 22.10.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen + määräaikainen äitiysloman sijaisuus
Työhön otettavien lkm: 2
LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.
LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
00620 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa