Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Yritysmyyjiä, B2B, Elisa Oyj, Tampere

Tule osaksi Elisan yritysmyynnin tiimiä Tampereella! Yritysmyyjänä pääset klousaamaan kauppoja, ratkaisemaan yritysten haasteita sekä kokemaan huikeita onnistumisen tunteita. Kannattaa jatkaa lukemista, mikäli kiinnostuit! 

Yritysmyyjiä, B2B
Kiva kun ilmoituksemme herätti mielenkiintosi. Me täällä Elisalla etsimme hyviä ja innokkaita tyyppejä osaksi yritysmyyntitiimiämme. Tiimini kanssa vastaamme perehdyttämisestäsi ja osaamisesi kehittymisestä ensimmäisten kuukausien aikana. Lupaamme tarjota sinulle mielekkään työympäristön täynnä tukea ja uuden oppimista - naurua ja hyvää fiilistä unohtamatta! Laita hakemusta tulemaan jo tänään, tavataan haastattelussa! - tiiminvetäjä Mikael & tiimi

Tehtävässä myyt ja tarjoat Elisan laadukkaita IT- ja ICT-alan tuotteita ja palveluita yritysasiakkaille. Työnkuvasi kehittyy työsuhteen aikana ja pääset mm. kontaktoimaan Elisan nykyasiakkuuksia sekä vastaamaan omista vastuuasiakkuuksista. Asiakasyhteydenpito tapahtuu pääasiassa puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. Tehtävään on luvassa kattava perehdytys ja lisäkoulutusta, jotta saat parhaat työkalut työssäsi menestymiseen. 

Mitä tarjoamme?

- Päivätyön maanantaista perjantaihin
- Pitkäaikaisen työtehtävän. Toivomme, että pystyt sitoutumaan työhön vähintään vuodeksi.
- Kiinteän ICT-alan TES:n mukaisen pohjapalkan sekä motivoivat kannustelisät. Uusien myyjien keskituntiansio kannusteet mukaanlukien on tällä hetkellä noin 16€/h.
- Mainiot työkaverit ja ammattitaitoiset, valmentavat esimiehet
- Mahdollisuuden etätyöskentelyyn. Käytössäsi ovat myös viihtyisät ja uudenkarheat toimitilat Tampereen keskustassa Vuolteenkadulla
- Mahdollisuuden oppia lisää digitaalisista ratkaisuista ja palveluista 
- Kun näytät taitosi tässä tehtävässä, on sinulla loistavat vakinaistumis- ja etenemismahdollisuudet Elisalla esimerkiksi Account Manageriksi, Ratkaisukonsultiksi tai Myyntiryhmäpäälliköksi. 

Toivomme sinulta innostunutta ja positiivista asennetta, kehittymishalukkuutta sekä rohkeutta tehdä myyntiä. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Lue lisää Elisan yritysmyyjien kokemuksista: https://www.lead.fi/yritysmyyjana-elisalla-lue-annikan-tapion-ja-janikan-tarinat/.

Tehtävä alkaa palkallisella perehdytysjaksolla 20.10. tai 10.11. Työ tehdään Elisan toimitiloissa Elisan esihenkilöiden johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Kiinnostuitko? Voit hakea tehtävään 18.10. mennessä näppärällä hakemuslomakkeella osoitteessa lead.fi tai WhatsApp-viestillä numeroon p. 0407433717. 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, laura.vesa@lead.fi, p. 040 7433717
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Pohjapalkka (ICT-ala) + myyntiprovisiot
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: 20.10.2020 tai 10.11.
Hakuaika päättyy: 18.10.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 4

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD MyyntiOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Vuolteenkatu 2
33100 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa