Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Tekninen asiakasneuvoja/Service Desk Agent, Helsinki

Asiakkaamme, suuri IT-alan palvelutuottaja, vahvistaa teknisen asiakastuen tiimiään. Haemme Service Desk Agentteja Helsinkiin.

 

#O365  #AD-käyttäjähallinta  #Windows  #Microsoft-tuoteperhe

 
Tekninen asiakasneuvoja/Service Desk Agent
Voit olla it-urasi alussa tai kokemusta hankkinut teknisen asiakastuen osaaja ja olet innostunut asiakaspalvelusta Service Deskissä. Tarjolla on työpaikka kansainvälisessä ja erittäin arvostetussa yrityksessä. Jos sinulla on aivan mahtava asiakaspalveluasenne ja aito halu työskennellä help deskissä, paikka on luultavasti tarkoitettu juuri sinulle!

Service Desk -asiantuntijat käsittelevät palvelupyyntöjä, asentavat ohjelmistoja ja tarjoavat teknistä tukea yritysasiakkaille. Työvälineesi ovat mm. puhelin, etähallintatyökalut, chat ja sähköposti. Pyrit ratkaisemaan ongelmatilanteet mahdollisimman usein ensimmäisen yhteydenoton aikana.

Sinulle tarjotaan kiinteä kuukausipalkka, toistaiseksi voimassoleva työsopimus, erittäin viihtyisät työskentelyolosuhteet sekä kannustava ja avulias työyhteisö. Kehityt työtehtävässä ja laajennat osaamistasi.

Tehtävä alkaa elokuussa. Työajat sijoittuvat ma-pe klo 7-19 välille.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Odotamme sinulta soveltuvaa it-alan koulutusta ja kokemusta asiakaspalvelutyöstä, mielellään Service Deskissä. Asenteesi on joustava ja omaksut uusia asioita nopeasti. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi.

Täytä hakemus osoitteessa www.lead.fi 18.8.2020 mennessä.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan elokuussa
Hakuaika päättyy: 18.8.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00380 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa