Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palveluneuvoja, Elisa Oyj, Tampere

Kiinnostaako mahtava työpaikka Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä Elisassa? Haluatko auttaa ihmisiä digitalisoituvassa maailmassa?

 

Hienoa, sillä silloin saatat olla kiinnostunut Palveluneuvojan tehtävästä Tampereella!

 

LEAD hakee Elisalle Palveluneuvojaa Tampereelle. Työvuoroja voidaan järjestellä joustavasti, joten tehtävä sopii erinomaisesti vaikkapa opintojen oheen.

Palveluneuvoja
Tässä työssä vastaanotat Elisan asiakkaiden puheluita ja palvelet mahdollisesti myös muissa kanavissa myöhemmin. Tartut innolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisun. Opit myös tarjoamaan juuri asiakkaan tarpeisiin vastaavia tuotteita. Tärkeintä tässä työssä on mahtava asiakaspalveluasenne. Haluat auttaa asiakkaita positiivisella otteella ja tuottaa heille iloa.

Tässä työssä pärjäät mukavasti, jos nyökkäät seuraavien kohdalla:

- Sinulla on mahdollisesti jo kokemusta asiakaspalvelu-/myyntityöstä tai ihmisten parista toimimisesta.
- Olet utelias ja kiinnostunut oppimaan uusia juttuja. Plussaa on, jos olet kiinnostunut digitaalisten palvelujen käyttämisestä.

Työ tehdään Elisan toimitiloissa Elisan esimiesten johtamana. Saat työhön hyvän perehdytyksen ja työajoissa on mukavaa vaihtelua. Aluksi työaika on arkisin klo 7.45-20 ja myöhemmin mahdollisesti lauantaisin klo 9.45-16.45. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Voit hakea tehtävään osoitteessa www.lead.fi 3.8.2020 mennessä. 

Työ alkaa 31.8.2020

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498 LEAD/Laura Vesa puh.040 743 3717
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
ICT-tes(11,82€/h), kielilisä, kannusteet
Päivittäinen työaika: Osapäivätyö
Työ alkaa: 31.8.2020
Hakuaika päättyy: 3.8.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD PalveluOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
33200 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa