Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Yritysmyyjiä,B2B, Elisa Oyj, Tampere

Tule töihin yhteen Suomen parhaista työpaikoista! Elisa sijoittui Suomen parhaiden työpaikkojen listalla toiseksi suurten yritysten sarjassa vuoden 2019 Great Place to Work -tutkimuksessa.

Yritysmyyjiä,B2B
Kiva kun ilmoituksemme herätti mielenkiintosi. Me täällä Elisalla etsimme hyviä ja innokkaita tyyppejä osaksi yritysmyyntitiimiämme. Tiimini kanssa vastaamme perehdyttämisestäsi ja osaamisesi kehittymisestä ensimmäisten kuukausien aikana. Lupaamme tarjota sinulle mielekkään työympäristön täynnä tukea ja uuden oppimista - naurua ja hyvää fiilistä unohtamatta! Laita hakemusta tulemaan jo tänään, tavataan haastattelussa! - tiiminvetäjä Mikael & tiimi

Elisan yritysmyyjänä kontaktoit uusia prospektiasiakkaita, teet tarvekartoitusta ja tarjoat asiakkaille Elisan laadukkaita tuotteita ja palveluita. Työnkuvasi kehittyy työsuhteen aikana ja pääset mm. kontaktoimaan Elisan nykyasiakkuuksia sekä vastaamaan omista vastuuasiakkuuksista. Asiakasyhteydenpito tapahtuu pääasiassa puhelimitse ja sähköisissä kanavissa.

Mitä tarjoamme?

- päivätyön ma-pe, jossa työajat alkuun klo 9-15 (30h/vko) ja myöhemmin klo 8-16 (37,5h/vko)
- kiinteän ICT alan TES:n mukaisen kuukausipalkan sekä motivoivat kannustelisät. Keskivertomyyjän kannusteet aluksi n. 400-600 €/kk ja huippumyyjien kannusteet jopa n. 2500-3000 €/kk!
- mainiot kollegat ja ammattitaitoiset esimiehet
- modernit työvälineet ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn
- viihtyisät ja uudenkarheat toimitilat Tampereen keskustassa
- kun näytät taitosi tässä tehtävässä, on sinulla loistavat vakinaistumis- ja etenemismahdollisuudet Elisalla esimerkiksi Account Manageriksi, Ratkaisukonsultiksi tai Myyntiryhmäpäälliköksi

Lue täältä Elisan nykyisten Yritysmyyjien kokemuksista: https://www.lead.fi/yritysmyyjana-elisalla-lue-annikan-tapion-ja-janikan-tarinat/.

Työ alkaa palkallisella perehdytysjaksolla 11.8. ja on pitkäaikainen. Työ tehdään Elisan esimiesten johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Kiinnostuitko? Voit hakea tehtävään 6.8.2020 mennessä näppärällä hakemuslomakkeella osoitteessa lead.fi. 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, laura.vesa@lead.fi, p. 040 7433717. LEAD/Minna Vornila, minna.vornila@lead.fi, p. 050 336 8498.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka+kannustelisät
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, 30-37,5h/vko
Työ alkaa: 11.8.2020
Hakuaika päättyy: 6.8.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD MyyntiOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
33200 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa