Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Lastentarvikemyyjä, Vauvatalo Johanna (Pollenta Oy), Raisio


Vauvatalo Johanna ( Pollenta Oy) on lastentarvikkeiden erikoismyymälä. Valikoimaan kuuluu mm. turvaistuimia, vaunuja, rattaita sekä hoitotarvikkeita. Koulutamme työntekijät alan asiantuntijoiksi.


Lastentarvikemyyjä, Vauvatalo Johanna (Pollenta Oy)
Haemme asiakkaallemme lastentarvikemyyjää Raisioon pitkäaikaiseen työsuhteeseen/kevytyrittäjyyteen.

Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelun ja myynnin lisäksi myymälän päivittäiset työt varastotyöskentelystä myymälän siisteyden ylläpitämiseen.

Tarjoamme sinulle

Koulutuksen asiantuntijaksi, pitkäaikaisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittyä tehtävässä. Palkkaus on kaupan alan tessin mukaan.Työtä on mahdollista tehdä myös kevytyrittäjänä ja voit vaikuttaa työmääriin ja -aikoihin.

Hae tehtävään osoitteessa www.lead.fi 6.8.2020 mennessä. Ei kuitenkaan kannata odottaa viimeiseen hakupäivään, sillä etenemme mahdollisiin haastatteluihin jo hakuajan aikana.

 


Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Toivomme sinulta

Haluat olla mukana luomassa ensiluokkaisia asiakaskokemuksia ja löydät luontevasti ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Olet elementissäsi myymälän asiakastyössä ja iloisen ahkera persoona.

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja Minna Vornila LEAD puh. 050 3368498 tai minna.vornila@lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 6.8.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Raisio
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa