Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palveluneuvojia, Elisa Oyj, Tampere

Kiinnostaako mahtava työpaikka Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä Elisassa? Haluatko auttaa ihmisiä digitalisoituvassa maailmassa?

 

Hienoa, sillä silloin saatat olla kiinnostunut Palveluneuvojan tehtävästä Tampereella!

 

LEAD hakee Elisalle Palveluneuvojia Tampereelle. Työvuoroja voidaan järjestellä joustavasti, joten tehtävä sopii erinomaisesti vaikkapa opintojen oheen.

Palveluneuvojia
Tässä työssä autat Elisan asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja chatissä. Tartut innolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisun. Osaat myös tarjota juuri asiakkaan tarpeisiin vastaavia tuotteita ja palveluita Elisan monipuolisesta valikoimasta tilanteen mukaan. Tärkeintä tässä työssä on mahtava asiakaspalveluasenne. Haluat auttaa asiakkaita positiivisella otteella ja tuottaa heille iloa.

Tässä työssä pärjäät mukavasti, jos nyökkäät seuraavien kohdalla:

- Sinulla on mahdollisesti jo kokemusta asiakaspalvelu-/myyntityöstä tai ihmisten parista toimimisesta.
- Olet utelias ja kiinnostunut oppimaan uusia juttuja. Plussaa on, jos olet kiinnostunut digitaalisten palvelujen käyttämisestä.

Saat työhön hyvän perehdytyksen ja työajoissa on mukavaa vaihtelua. Aluksi palveluaika on arkisin klo 7.45-20 ja lauantaisin klo 9.45-16.45. Osaamisen laajentuessa palveluaikakin laajenee välille maanantai-sunnuntai klo 7-23. Työ tehdään Elisan toimitiloissa Elisan esimiesten johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Voit hakea tehtävään osoitteessa www.lead.fi 14.7.2020 mennessä. 

Työ alkaa viikolla 31.8.2020

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila, p. 050 336 8498, minna.vornila@lead.fi LEAD/Laura Vesa, p. 040 743 3717, laura.vesa@lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
ICT-tes(11,82€/h), kielilisä, kannusteet
Päivittäinen työaika: Osapäivätyö
Työ alkaa: 31.8.2020
Hakuaika päättyy: 14.7.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 8

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD PalveluOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
33200 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa