Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palveluneuvojia, Elisa Oyj, Joensuu

Kiinnostaako mahtava työpaikka Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä Elisassa? Haluatko auttaa ihmisiä digitalisoituvassa maailmassa?

Hienoa, sillä silloin saatat olla kiinnostunut Palveluneuvojan tehtävästä!

LEAD hakee Elisalle Palveluneuvojia Joensuuhuun. Työvuoroja voidaan järjestellä joustavasti, joten tehtävä sopii erinomaisesti vaikkapa opintojen oheen.

Palveluneuvojia
Tässä työssä autat Elisan asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja chatissä. Tartut innolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisun. Opit tarjoamaan juuri asiakkaan tarpeisiin vastaavia tuotteita ja palveluita Elisan monipuolisesta valikoimasta. Tärkeintä tässä työssä on mahtava asiakaspalveluasenne. Haluat auttaa asiakkaita positiivisella otteella ja tuottaa heille iloa.

Tässä työssä pärjäät mukavasti, jos nyökkäät seuraavien kohdalla:

- Sinulla on mahdollisesti jo kokemusta asiakaspalvelu-/myyntityöstä ja ihmisten parista toimimisesta.
- Olet utelias ja kiinnostunut oppimaan uusia juttuja. Plussaa on, jos olet kiinnostunut digitaalisten palvelujen käyttämisestä.

Saat työhön hyvän perehdytyksen ja työajoissa on mukavaa vaihtelua. Palveluaika on arkisin klo 7.45-18.15 ja lauantaisin klo 9.45-17.00.

Työ tehdään Elisan toimitiloissa Elisan esimiesten johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Työ alkaa 31.7.2020

Voit hakea tehtävään näppärästi osoitteessa lead.fi 14.7.2020 mennessä. Kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, laura.vesa@lead.fi, p. 040 743 3717 LEAD/Minna Vornila, minna.vornila@lead.fi, p. 050 3368498
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
ICT-tes(11,82€/h), kielilisä, kannusteet
Päivittäinen työaika: Osapäivätyö
Työ alkaa: 31.7.2020
Hakuaika päättyy: 14.7.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 8

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD PalveluOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
80100 Joensuu
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa