Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Tiiminvetäjä esiasennus- ja varaosalogistiikka -tiimiin, InfoCare Oy, Vantaa

InfoCare Group on Pohjoismaiden suurin itsenäinen laite- ja merkkiriippumaton tietotekniikan palveluntarjoaja. Vahvan osaamisen ja palveluiden skaalautuvuuden ansiosta InfoCaren asiakkaita ovat yhtä sujuvasti tuhansien työntekijöiden organisaatiot, kuin pienemmätkin yritykset. Laajan kumppaniverkostonsa avulla tarjoamme palveluita myös maailmanlaajuisesti. InfoCarella on yli 160 toimipistettä, 900 työntekijää Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. InfoCare Oy:llä on korkein mahdollinen AAA luottoluokitus ja korkea asiakastyytyväisyys.

Tiiminvetäjä esiasennus- ja varaosalogistiikka -tiimiin, InfoCare Oy
Onko sinulla esimieskokemusta logistiikan, tuotannon tai valmistavan teollisuuden puolelta? Löytyykö sinulta vahvaa prosessiymmärrystä ja intoa liiketoiminnan kehittämiseen? Jos nyökkäsit kyllä, saattaa tässä olla oikea paikka juuri sinulle! Haemme InfoCare Oy:lle Tiiminvetäjää esiasennus- ja varaosalogistiikka -tiimiin Vantaalle. Tiiminvetäjänä toimit monipuolisessa roolissa ja vastaat palvelutiimin liiketoiminnallisesta tuloksesta, palvelutasojen toteutumisesta ja asiakastyytyväisyydestä. Kyseessä on uusi positio asiakasyrityksessämme.

Tehtäviäsi ovat esimerkiksi omalla vastuualueella olevien palveluiden työnjohto, kehittäminen ja seuranta. Vastuullasi on kustannuspaikan budjetointi- ja tulosvastuu, henkilöstöresursointi ja raportointi. Toimit henkilöesimiehenä tiimillesi vastaten mm. rekrytoinnista, tavoiteasetannasta ja henkilöstökeskusteluista. Työnkuvaasi kuuluu myös prosessien ja toimintamallien kehittämistä.

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen, kokopäiväisen työtehtävän InfoCarella. Työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.
- Monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toimitaan tiiviissä yhteistyössä talon sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa.
- Monipuoliset työsuhde-edut, kuten liikunta- ja kulttuurisetelit, kattavan työterveyshuollon sekä yrityksen henkilöstöetuohjelman, jossa on erilaisia etuja esim. matkailuun, hyvinvointiin ja autoiluun liittyen.
- Mukavat, ammattitaitoiset kollegat. InfoCarella viihdytään pitkään! Lue lisää täältä: http://infocare.com/fi/tyontekijalle/.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla, InfoCaren toimistolla. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. 

Arvostamme aiempaa esimieskokemusta logistiikan, tuotannon tai valmistavan teollisuuden puolelta.  Toivomme, että sinulla on kokemusta esimerkiksi tuotannon suunnittelusta sekä intoa jatkuvan palvelun ja prosessien kehittämiseen. Lean-ajattelu on sinulle tuttua ja osaat hyödyntää sitä toiminnan kehittämisessä. Tässä tehtävässä myös talousosaaminen (mm. budjetointi, raportointi) on olennaista. Kyseessä on pohjoismaissa toimiva yritys, joten edellytämme suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Voit hakea tehtävään osoitteessa lead.fi 30.6.2020 mennessä. Kerrothan hakemuksella itsestäsi, tavoitteistasi ja saavutuksistasi. Toivomme, että liität hakemuksellesi myös CV:n.

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, laura.vesa@lead.fi, p. 040 7433717.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 30.6.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Silvastintie 1
01510 Vantaa
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa