Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Yritysmyyjiä,B2B, Elisa Oyj, Tampere

Tule töihin yhteen Suomen parhaista työpaikoista! Elisa sijoittui Suomen parhaiden työpaikkojen listalla toiseksi suurten yritysten sarjassa vuoden 2019 Great Place to Work -tutkimuksessa.

Yritysmyyjiä,B2B
Haemme asiakkaallemme Elisalle Yritysmyyjiä.

Kiva kun hakemuksemme herätti mielenkiintosi. Me täällä Elisalla etsimme hyviä ja innokkaita tyyppejä osaksi yritysmyyntitiimiämme. Tiimini kanssa vastaamme perehdyttämisestäsi ja osaamisesi kehittymisestä ensimmäisten kuukausien aikana. Lupaamme tarjota sinulle mielekkään työympäristön täynnä tukea ja uuden oppimista - naurua ja hyvää fiilistä unohtamatta! Laita hakemusta tulemaan jo tänään, tavataan haastattelussa!
Terveisin uusien myyjien tiimiesimies Mikael & tiimi

Tutustu tehtävään ja tiimiin tästä: https://youtu.be/0eIBAV4zvZ8. Innostuitko? Jos nyökkäsit kyllä, saattaa tässä olla paikka sinulle! Tässä haussa asenne ja halu oppia ratkaisee, joten aiempi kokemuksesi myynnistä ei ole ratkaisevaa.

Työsuhteesi alkuvaiheessa kontaktoit uusia prospektiasiakkaita. Kartoitat asiakkaiden tarpeita ja tarjoat heille Elisan laadukkaita tuotteita ja palveluita. Työnkuvasi tulee kehittymään työsuhteen aikana ja pääset mm. kontaktoimaan Elisan nykyasiakkuuksia ja vastaamaan omista nimetyistä asiakkuuksista. Asiakasyhteydenpito tapahtuu pääasiassa puhelimitse ja sähköisissä kanavissa.

Mitä tarjoamme?

- päivätyön ma-pe
- kiinteän ICT alan TES:n mukaisen kuukausipalkan sekä motivoivat kannustelisät. Keskivertomyyjän kannusteet aluksi n. 400-600 €/kk ja huippumyyjien kannusteet jopa n. 2500-3000 €/kk!
- mainiot kollegat ja ammattitaitoiset esimiehet
- modernit työvälineet ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn
- mahdollisuuden kuntosalin käyttöön
- viihtyisät toimitilat Tampereen keskustassa
- kun näytät taitosi tässä tehtävässä, on sinulla loistavat vakinaistumis- ja etenemismahdollisuudet Elisalla esimerkiksi Account Manageriksi, Ratkaisukonsultiksi tai Myyntiryhmäpäälliköksi

Lue täältä Elisan nykyisten Yritysmyyjien kokemuksista: https://www.lead.fi/yritysmyyjana-elisalla-lue-annikan-tapion-ja-janikan-tarinat/.

Työ alkaa palkallisella perehdytysjaksolla 2.6.2020 ja on kokopäiväinen sekä pitkäaikainen. Työ tehdään Elisan esimiesten johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Voit hakea tehtävään 28.5.2020 mennessä näppärällä hakemuslomakkeella osoitteessa lead.fi. 

Olemme sinuun yhteydessä nopealla aikataululla ja teemme hakuprosessista sinulle mahdollisimman helppoa, joustavaa ja mukavaa. Ei kuitenkaan kannata odottaa viimeiseen hakupäivään, sillä etenemme potentiaalisten kandien kanssa jo hakuaikana. 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja LEAD/Minna Vornila, minna.vornila@lead.fi, p. 050 336 8498 tai LEAD/Laura Vesa, laura.vesa@lead.fi, p. 040 743 3717
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Pohjapalkka+kannustelisät
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, klo 9-15 välillä
Työ alkaa: 2.6.2020
Hakuaika päättyy: 28.5.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 4

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD MyyntiOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
33200 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa