Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Tiiminvetäjä lähitukitiimiin, InfoCare Oy, Vantaa

InfoCare Group on Pohjoismaiden suurin itsenäinen laite- ja merkkiriippumaton tietotekniikan palveluntarjoaja. Vahvan osaamisen ja palveluiden skaalautuvuuden ansiosta InfoCaren asiakkaita ovat yhtä sujuvasti tuhansien työntekijöiden organisaatiot, kuin pienemmätkin yritykset. Laajan kumppaniverkostonsa avulla tarjoamme palveluita myös maailmanlaajuisesti. InfoCarella on yli 160 toimipistettä, 900 työntekijää Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. InfoCare Oy:llä on korkein mahdollinen AAA luottoluokitus ja korkea asiakastyytyväisyys.

Tiiminvetäjä lähitukitiimiin, InfoCare Oy
Etsimme Tiiminvetäjää InfoCare Oy:n IT-lähitukiasiantuntijatiimiin vakituiseen, kokoaikaiseen rooliin. Tarjolla on mielenkiintoinen esimiestehtävä IT-alan asiantuntijayrityksessä.

Tehtävässä vastaat noin 15 hengen asiantuntijatiimin toiminnasta ja palveluista, päivittäisestä esimiestyöstä sekä asiakastyytyväisyydestä ja sen kehittämisestä. Päivittäiseen työhösi kuuluu myös esimeriksi resursointia ja erilaisia raportointitehtäviä. Toimit myös asiakkaiden yhteyshenkilönä ja olet ajoittain kentällä asiakkaiden luona. Siksi toivomme, että käytössäsi on oma auto. 

Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön sekä aiempaa kokemusta lähiesimiehenä toimimisesta. Toivomme, että sinulta löytyy talous- ja raportointiosaamista sekä innokkuutta palveluiden ja asiakastyytyväisyyden kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokopäiväisen työtehtävän InfoCarella. Työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksemme kanssa. InfoCare tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työsuhdeetuja, kuten liikunta- ja kulttuurisetelit, kattavan työterveyshuollon sekä yrityksen henkilöstöetuohjelman, jossa on erilaisia etuja esim. matkailuun, hyvinvointiin ja autoiluun liittyen. Tukenasi on myös mahtavat, ammattitaitoiset kollegat! Lue työntekijöiden kokemuksista lisää täältä: http://infocare.com/fi/tyontekijalle/.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla, InfoCaren toimistolla. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Työaika on liukuva, ma-pe välillä noin klo 8-16.

Hae tehtävään osoitteessa lead.fi 2.4. mennessä. Liitäthän CV:n hakemuksellesi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä LEADin Laura Vesalta, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi. Olemme sinuun yhteydessä nopealla aikataululla ja teemme hakuprosessista sinulle mahdollisimman helppoa, joustavaa ja mukavaa. Ei kuitenkaan kannata odottaa viimeiseen hakupäivään, sillä etenemme potentiaalisten kandien kanssa jo hakuaikana.

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja saat LEADin Laura Vesalta, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 2.4.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Silvastintie 1
01510 Vantaa
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa