Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Sähkömyyjä Oomi Energialle, Teleperformance, Tampere

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance perustettiin Pariisissa vuonna 1978. Yritys työllistää yli 300 000 työntekijää lähes 80 maassa, tarjoten palvelua 265 kielellä. Lisätietoa löydät osoitteesta www.teleperformance.com ja www.teleperformancecareer.com. 

Sähkömyyjä Oomi Energialle, Teleperformance
Haemme Sähkömyyjiä asiakkaallemme Teleperformancelle Tampereelle, Oomi Energia -tiimiin. Työtä on tarjolla osa- tai kokopäiväisesti, sinun tilanteesi ja toiveesi mukaan.

Tässä tehtävässä kontaktoit asiakkaita puhelimitse. Tavoitteenasi on kartoittaa nykyisten tai uusien asiakkaiden tarpeita sekä tehdä aktiivista, ratkaisukeskeistä myyntiä. Arvostamme aiempaa myyntikokemusta, mutta innokkaalla ja rohkealla asenteella pääsee jo pitkälle. Teleperformance pitää huolen perehdytyksestäsi!

Kannustavan tiimin tuella ja kilpailullisten myyntitavoitteiden avulla sinulla on mahdollisuus yltää parhaisiin tuloksiin joka kuukausi.

Tarjoamme osa- tai kokopäiväisen työpaikan, kattavan myynti- ja tuotekoulutuksen, kehittymismahdollisuuksia, huikeat kollegat ja keskeisen sijainnin Ratinan kauppakeskuksen vieressä. Tehtävässä on PAMin työehtosopimuksen mukainen palkkaus ja tuloksen mukaiset kannustelisät. Töitä tehdään ma-pe klo 9-17 välillä.

Oomi Energia on uusi, 1.4. toimintansa aloittava sähkönmyyntiyhtiö, joka hoitaa jatkossa Vantaan Energian ja kymmenen muun osakasyrityksen sähkönmyynnin. Oomi Energian ovat perustaneet Lahti Energia, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia, Vantaan Energia sekä Oulun Sähkönmyynti ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia.

Kaikki sähkösopimukset myydään 1.4. alkaen Oomi Energian kautta. Syy tähän on yksinkertainen: halusimme yhdistää voimamme ja kehittää jotain uutta, minkä avulla helpotamme yhdessä asiakkaidemme arkea. https://www.vantaanenergia.fi/oomi/

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Hae tehtävään 2.4.2020 mennessä. Tehtävään voit hakea jättämällä hakemuksen osoitteessa lead.fi tai laittamalla WhatsApp-viestiä LEADin Laura Vesalle, p. 040 7433717. Kysy rohkeasti lisää!

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja saat LEADin Laura Vesalta, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
tuntipalkka ja kannustelisät
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, tai osapäivätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 2.4.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 4

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Hatanpään valtatie 18
33100 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa