Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palveluneuvoja etätyöhön, Teleperformance, Tampere, Etätyö

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance perustettiin Pariisissa vuonna 1978. Yritys työllistää yli 300 000 työntekijää lähes 80 maassa, tarjoten palvelua 265 kielellä. Lisätietoa löydät osoitteesta www.teleperformance.com ja www.teleperformancecareer.com. 

Palveluneuvoja etätyöhön, Teleperformance
Kiinnostaisiko vastuu ja vapaus etätyön muodossa? Haemme omatoimisia ja innokkaita Palveluneuvojia asiakkaallemme Teleperformancelle etätyöhön. Työtä voit siis tehdä kätevästi kotoa käsin, mistä päin Suomea vaan. Tuote- ja myyntikoulutus järjestetään Tampereella.

Teleperformancen myynnillisenä Palveluneuvojana pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa. Tällä hetkellä etätyömahdollisuus on Oomi Energian myyntitiimissä Teleperformancella.

Tässä tehtävässä kontaktoit asiakkaita puhelimitse. Tavoitteena on kartoittaa nykyisten tai uusien asiakkaiden tarpeita sekä tehdä aktiivista, ratkaisukeskeistä myyntiä. Teleperformance perehdyttää sinut myynnin ja asiakastyön saloihin, joten aiempi kokemus ei ole ratkaisevaa! 

Toivomme sinulta ennen kaikkea innokasta, tunnollista ja omatoimista asennetta sekä rohkeutta tehdä myyntiä. Olet toiminnassasi asiakaslähtöinen ja aidosti kiinnostunut oppimaan uutta. Positiivisen asenteesi ja kilpailullisten myyntitavoitteiden avulla sinulla on mahdollisuus yltää parhaisiin tuloksiin joka kuukausi!

Tarjoamme osa- tai kokopäiväisen etätyön, kattavan myynti- ja tuotekoulutuksen, kehittymismahdollisuuksia sekä huikeat kollegat. Tehtävässä on PAMin työehtosopimuksen mukainen palkkaus ja tuloksen mukaiset kannustelisät. Töitä tehdään ma-pe klo 9-17 välillä.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Hae tehtävään 2.4.2020 mennessä. Tehtävään voit hakea jättämällä hakemuksen osoitteessa lead.fi tai laittamalla WhatsApp-viestiä LEADin Laura Vesalle, p. 040 7433717. Kysy rohkeasti lisää!

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja saat LEADin Laura Vesalta, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
tuntipalkka ja kannustelisät
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, tai osapäivätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 2.4.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta, tai sopimuksen mukaan
Etätyö
Työhön otettavien lkm: 3

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Hatanpään valtatie 18
33100 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa