Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Myynnillinen asiakaspalvelija Verisure -tiimiin, Teleperformance, Tampere

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance perustettiin Pariisissa vuonna 1978. Yritys työllistää yli 300 000 työntekijää lähes 80 maassa, tarjoten palvelua 265 kielellä. Lisätietoa löydät osoitteesta www.teleperformance.com ja www.teleperformancecareer.com.

Myynnillinen asiakaspalvelija Verisure -tiimiin, Teleperformance
Haluatko työn, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaasi? Oletko motivoitunut kehittymään asiakastyössä? Hienoa! Haemme nyt Myynnillistä asiakaspalvelijaa Teleperformancelle Verisure -tiimiin Tampereelle. Työtä on tarjolla kokopäiväisesti, 37,5h/vko.

 

Tehtävänäsi on tarjota markkinoiden parhaita kodin hälytys- ja turvallisuusratkaisuja kuluttaja-asiakkaille. Olet yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin, kartoitat heidän tarpeitaan asiantuntevalla otteella ja tarjoat heille tilanteeseen sopivia kokonaisratkaisuja. Asiakkaamme perehdyttää sinut tehtävään, joten aiempi kokemus asiakaspalvelusta tai myynnistä ei ole välttämätön. Työ ei ole ovelta-ovelle myyntiä, vaan asiakkaita kontaktoidaan puhelimitse ja sähköisissä kanavissa.

Toivomme sinulta ennen kaikkea innokasta, tunnollista ja omatoimista asennetta sekä rohkeutta lähestyä erilaisia asiakkaita. Kannustavan tiimin tuella ja kilpailullisten tavoitteiden avulla sinulla on mahdollisuus yltää parhaisiin tuloksiin joka kuukausi!

Mitä tarjoamme?

- päivätyön, jossa työt tehdään ma-pe klo 9-17 välillä
- pitkäaikaisen työtehtävän, jossa työtunteja on tarjolla 37,5h/vko
- kattavan myynti- ja tuotekoulutuksen
- mahdollisuuden kehittyä asiakastyön ammattilaiseksi
- rennon työilmapiirin ja huikeat & huumorintajuiset kollegat
- PAMin työehtosopimuksen mukaisen palkan sekä tuloksen mukaiset kannusteet
- keskeisen sijainnin. Teleperformancen toimisto sijaitsee Tampereen ytimessa, Ratinan kauppakeskuksen vieressä

Kiinnostuitko?

Mahtavaa! Hae tehtävään 26.2.2020 mennessä. Tehtävään voit hakea jättämällä hakemuksen osoitteessa lead.fi tai laittamalla WhatsApp-viestiä LEADin Laura Vesalle, p. 040 7433717.

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja saat LEADin Laura Vesalta, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
tuntipalkka ja kannusteet
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 26.2.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Hatanpään Valtatie 18
33100 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa