Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palveluneuvoja, Kotimaan Energia, Espoo

Kotimaan Energia on maanlaajuisesti toimiva itsenäinen sähköyhtiö, joka tarjoaa sähköä kilpailukykyiseen hintaan. Kotimaan Energialta saa myös 100-prosenttisesti alkuperävarmennettua, uusiutuvaa energiaa. Valikoimaan kuuluvat vesi-, tuuli- ja aurinkosähkö. Kotimaan Energia tukee aktiivisesti John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita. Mutkaton asiakaskokemus on heille sydämen asia. Kotimaan Energian asiakkaita palvelee sähköasioissa yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa. Kotimaan Energia on osa Fortum Consumer Solutions -divisioonaa.

Palveluneuvoja, Kotimaan Energia
Innostutko erilaisista asiakaskohtaamisista ja osaat myös tunnistaa myynnin paikat? Oletko valmis haastamaan itseäsi? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä tekemään palkitsevaa ja tavoitteellista asiakastyötä sähkö- ja energia-alan yrityksessä, Kotimaan Energialla. Haemme Kotimaan Energialle kahta Palveluneuvojaa.

Palveluneuvojana olet avainasemassa pitkäkestoisen asiakassuhteen luomisessa ja ylläpitämisessä. Tärkein tehtäväsi on vastaanottaa nykyasiakkaiden yhteydenottoja, kartoittaa heidän tarpeitaan ja tarjota heille asiakaskohtaisia, kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Samalla ratkaiset asiakkaiden ongelmatilanteita esimerkiksi laskuihin tai sähkösopimuksiin liittyvissä asioissa. Työ sijoittuu pääosin inboundin puolelle, mutta työssä tehdään myös jonkin verran outbound-puheluita Kotimaan Energian nykyasiakkaille. Työtä tehdään pääsääntöisesti puhelimitse.

Mitä tarjoamme?

- kokopäiväisen (37,5h/vko) päivätyön, jota tehdään arkisin ma-pe klo 9-17 välisenä aikana
- huippukollegat kannustavassa tiimissä! 
- kattavan, palkallisen perehdytyksen työtehtäviisi
- kiinteän kuukausipalkan ja motivoivat kannustelisät
- hyvät työsuhde-edut, kuten työterveyshuollon, lounasedun ja mahdollisuuden kuntosalin käyttöön
- viihtyisät toimitilat ja modernit työvälineet Espoon Keilalahdessa
- yrityksen tarjoamat etenemismahdollisuudet

Työsopimus tehdään suoraan Kotimaan Energian kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

Innostunut asenne ja motivaatio asiakastyötä kohtaan ratkaisevat! Osaat kommunikoida luontevasti puhelimessa ja nautit nopeatempoisesta työskentelystä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, rohkeutta ja oppimishalukkuutta. Eduksesi on aiempi kokemus asiakaspalvelusta tai myynnistä.

Asiakkaita palvellaan sekä suomeksi että englanniksi, joten edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Hakemuksesi voit jättää osoitteessa lead.fi 17.2.2020 mennessä. Vaihtoehtoisesti voit myös hakea tehtävään näppärästi WhatsApp-viestillä LEADin Laura Vesalle, p. 040 7433717.

Toimithan pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä kuukausipalkka ja kannustelisät
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Hakuaika päättyy: 17.2.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
02150 Espoo
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa