Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

IT-asentajia roll out-projektiin, InfoCare Oy, Uusimaa, Vantaa

InfoCare Group on Pohjoismaiden suurin itsenäinen laite- ja merkkiriippumaton tietotekniikan palveluntarjoaja. Vahvan osaamisen ja palveluiden skaalautuvuuden ansiosta InfoCaren asiakkaita ovat yhtä sujuvasti tuhansien työntekijöiden organisaatiot, kuin pienemmätkin yritykset. Laajan kumppaniverkostonsa avulla he tarjoavat palveluita myös maailmanlaajuisesti. InfoCarella on yli 160 huoltopistettä, 1100 työntekijää Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. InfoCaren tavoitteena on tarjota tehokkain palveluratkaisu ja ratkaista teknologisia haasteita ammattimaisesti.

IT-asentajia roll out-projektiin, InfoCare Oy, Uusimaa
Etsimme asiakkaallemme InfoCare Oy:lle IT-asentajia roll out-projektiin Uudenmaan alueelle. Työ alkaa helmikuussa ja kestää huhtikuun loppuun saakka. Työ sopii hyvin myös uran alkuvaiheessa olevalle, kehittymishaluiselle ja IT-alasta kiinnostuneelle henkilölle!

Tehtäviisi kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkomista sekä työasemien ja yhteyksien asentamista käyttökuntoon. Töitä tehdään pääosin toimistotyöaikojen puitteissa, eli ma-pe klo 8-16 välillä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, projektiluontoisen työpaikan, jossa pääset kerryttämään alan työkokemusta tai hiomaan jo opittuja taitoja.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Windows-käyttöjärjestelmät sekä perustoimisto-ohjelmat ovat sinulla hyvin hallussa. Edellytämme joko soveltuvaa IT-alan koulutusta (esim. IT-tradenomi tai IT-asentaja) tai vahvaa laitetuntemusta harrastuneisuuden kautta. Oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi. 

Toivomme lisäksi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. 

Tehtävään voit hakea 18.2.2020 mennessä LEADin sivujen kautta osoitteessa lead.fi tai WhatsApp-viestillä LEADin Laura Vesalle, p. 040 7433717.

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 0407433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
tuntipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, tai osapäivätyö
Työ alkaa: helmikuussa
Hakuaika päättyy: 18.2.2020
Työn kesto: 3 - 6 kk, projekti
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
01510 Vantaa
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa