Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Ratkaisumyyjiä, Elisa Oyj, Tampere

Tule töihin yhteen Suomen parhaista työpaikoista! Voit olla jo myynnin saloihin tutustunut osaaja tai aloitteleva tulevaisuuden kyky. Elisa sijoittui Suomen parhaiden työpaikkojen listalla toiseksi suurten yritysten sarjassa vuoden 2019 Great Place to Work -tutkimuksessa.

Ratkaisumyyjiä
Haemme Elisa Oyj:n yritysmyynnin tiimiin Tampereelle kokopäivätyöhön Ratkaisumyyjiä. Tehtävä alkaa 25.2.2020.

Tehtäviisi kuuluu Elisan laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden myynti yritysasiakkaille. Tavoitteenasi on uusien asiakassuhteiden luominen ja olemassaolevien asiakkuuksien ylläpitäminen. Työnkuvasi kehittyy työsuhteen aikana ja saat omia vastuuasiakkuuksia hoidettavaksesi tässä monipuolisessa tehtävässä. Töitä tehdään toimistoympäristössä Elisan toimipisteellä. Tutustu tehtävään ja tiimiin lisää tästä: https://youtu.be/0eIBAV4zvZ8.

Mitä tarjoamme?

Kiva kun hakemuksemme herätti mielenkiintosi. Me täällä Elisalla etsimme hyviä ja innokkaita tyyppejä osaksi yritysmyyntitiimiämme. Tiimini kanssa vastaamme perehdyttämisestäsi ja osaamisesi kehittymisestä ensimmäisten kuukausien aikana. Lupaamme tarjota sinulle mielekkään työympäristön täynnä tukea ja uuden oppimista - naurua ja hyvää fiilistä unohtamatta! Laita hakemusta tulemaan jo tänään, tavataan haastattelussa!
- Aloittavien myyjien tiimiesimies Mikael & tiimi

Lisäksi tarjoamme..
kokopäiväisen päivätyön, jota tehdään ma-pe klo 8-16
- kiinteän ICT alan TES:n mukaisen kuukausipalkan (1724 €/kk) sekä motivoivat kannustelisät. Keskivertomyyjän kannusteet aluksi n. 400-600 €/kk ja huippumyyjien kannusteet jopa n. 2500-3000 €/kk!
- modernit työvälineet
- mahdollisuuden etätyöskentelyyn
- kuntosalin, jonne voit mennä vaikkapa työpäivän päätteeksi
- viihtyisät toimitilat Tampereen keskustassa
- kun näytät taitosi tässä tehtävässä, on sinulla loistavat vakinaistumis- ja etenemismahdollisuudet Elisalla esimerkiksi Account Manageriksi, Ratkaisukonsultiksi tai Myyntiryhmäpäälliköksi

Emme vaadi paljoa, mutta toivomme sinulta innostunutta asennetta ja aktiivista otetta työhön.

Työ alkaa palkallisella perehdytysjaksolla ja on kokopäiväinen sekä pitkäaikainen. Työ tehdään Elisan toimitiloissa Elisan esimiesten johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Voit hakea tehtävään 19.2.2020 mennessä näppärällä hakemuslomakkeella osoitteessa lead.fi tai vaikka WhatsApp-viestillä suoraan LEADin Laura Vesalle, p. 040 7433717.

Olemme sinuun yhteydessä nopealla aikataululla ja teemme hakuprosessista sinulle mahdollisimman helppoa, joustavaa ja mukavaa. Ei kuitenkaan kannata odottaa viimeiseen hakupäivään, sillä etenemme potentiaalisten kandien kanssa jo hakuaikana. 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka+kannusteet+muut lisät
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: 25.2.2020
Hakuaika päättyy: 19.2.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 3

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD MyyntiOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
33200 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa