Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Myyntineuvottelijoita (inbound), Fortum, Espoo

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Fortum tarjoaa myös asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille sekä ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita tekemään järkeviä energiavalintoja. Fortum on jo vuosikymmenten ajan keskittynyt hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen, ja hiilen osuus tuotannosta onkin Euroopan sähköntuotantoalan alhaisimpia. Missiona on edistää yhdessä asiakkaiden ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa ja energiantuotantoa. Fortumin tehtävänä on nopeuttaa tätä muutosta uudistamalla energiajärjestelmää, parantamalla resurssitehokkuutta ja tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja. Lue lisää täältä: https://www.fortum.fi/

Myyntineuvottelijoita (inbound), Fortum
Haemme Fortumille Myyntineuvottelijoita Espoon Keilalahteen. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Myyntineuvottelijana tärkein tehtäväsi on luoda Fortumin henkilöasiakkaille helppoutta arkeen tarjoamalla heille älykkäitä, hyödyllisiä ja ajankohtaisia palveluita sekä sähkösopimuksia lisäpalveluineen. Tässä on siis loistava mahdollisuus oppia lisää haastavasta mutta palkitsevasta myyntityöstä mielenkiintoisessa ja kasvavassa organisaatiossa. 

Myyntineuvottelijana vastaanotat asiakkaiden yhteydenottoja eri kanavissa, niin sähköisesti kuin puhelimessa. Hoidat asiakaskontakteja, kartoitat asiakkaiden tarpeita ja myyt heille asiakaskohtaisia, kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Tehtävä sijoittuu inboundin puolelle.

 

Tarjoamme sinulle:

- työsopimuksen suoraan Fortumin kanssa

- kokopäiväisen, vakituisen työsuhteen

- työterveyspalvelut ja lounasedut

- kattavan perehdytyksen sekä jatkuvaa valmennusta ja tukea

- mahtavat työkaverit

- kiinteän ja motivoivan kuukausipalkan

- modernit työvälineet ja viihtyisät toimistotilat Espoon Keilalahdessa merenrannan läheisyydessä

- erilaisia harrastus- ja virkistysetuja

 

Toivomme sinulta:

Omaat asiakaskeskeisen ajattelun ja olet innostunut myyntityöstä. Sinulle on luontaista kommunikoida asiakkaiden kanssa tehden kauppaa sekä mukautua monipuolisiin asiakaskohtaamisiin. Puhelimen lisäksi sähköiset kanavat (sähköposti, chat) ja niissä viestiminen ovat sinulla vahvasti hallussa. Olet itseohjautuva ja tavoitteet motivoivat sinua. Haluat haastaa itseäsi.

 

Hakuohjeet ja lisätiedot:

Kiinnostuitko? Jos vastauksesi on kyllä, hae tehtävään osoitteessa www.lead.fi tai vaikkapa näppärästi WhatsApp-viestillä suoraan LEADin Laura Vesalle (p. 040 7433717) 19.2.2020 mennessä.

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 0407433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
kiinteä kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 19.2.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen
Työhön otettavien lkm: 3

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
Keilalahdentie 2-4
02150 Espoo
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa