Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Asiakasneuvottelija, Elisa Oyj, Tampere

Haluatko aloittaa vuoden 2020 uudessa työpaikassa Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä Elisalla? Onko sinulla sana hallussa ja olet valmis haastamaan itseäsi? Mahtavaa, silloin saatat olla oikea henkilö tehtävään. Elisa sijoittui Suomen parhaiden työpaikkojen listalla toiseksi suurten yritysten sarjassa vuoden 2019 Great Place to Work -tutkimuksessa.

Asiakasneuvottelija
Haemme Elisa Oyj:n Yritysmyynnin yksikköön Tampereelle kokopäivätyöhön Asiakasneuvottelijoita. Tehtävä alkaa tammikuussa.

Tehtäviisi kuuluu uusien asiakkaiden prospektointi ja tapaamisten buukkaaminen Elisan myymälöiden ja yrityspisteiden Yritysmyyjille. Teet huolellista taustatyötä, keräät ja analysoit liidejä, kontaktoit aktiivisesti eri yritysten yrityspäättäjiä ja tuotat arvokasta tietoa Elisan myyjille. Pääset myös toteuttamaan erilaisia kampanjoita myynnin ja kontaktoinnin tueksi.Kyseessä on monipuolinen ja itsenäinen tehtävä, jossa olet tärkeä osa myynnin prosessia. Töitä tehdään toimistoympäristössä Elisan toimipisteellä.

Tarjoamme sinulle:

- kokopäiväisen päivätyön, jota tehdään ma-pe klo 8-16

- palkallisen ja kattavan perehdytyksen tehtävään

- ammattitaitoiset esimiehet, joilta saat tukea ja valmennusta koko työsuhteesi ajan

- kiinteän ICT alan TES:n mukaisen kuukausipalkan sekä motivoivat kannustelisät.

- modernit työvälineet ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn

- viihtyisät toimitilat Tampereen keskustassa

- kuntosalin, jonne voit mennä vaikkapa työpäivän päätteeksi

- huumorintajuiset ja mukavat työkaverit!

- kun näytät taitosi tässä tehtävässä, on sinulla loistavat vakinaistumis- ja etenemismahdollisuudet Elisalla esimerkiksi Account Manageriksi, Ratkaisukonsultiksi tai Myyntiryhmäpäälliköksi

 

Toivomme sinulta ennen kaikkea innostunutta asennetta, aktiivista ja omatoimista otetta työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet halukas kehittymään ja oppimaan uutta. Eduksesi on aiempi kokemus vastaavista tehtävistä. Toivomme, että puhut sujuvaa suomea ja englantia. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Työ alkaa palkallisella perehdytysjaksolla ja on kokopäiväinen sekä pitkäaikainen. Työ tehdään Elisan toimitiloissa Elisan esimiesten johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Voit hakea tehtävään 16.1.2020 mennessä näppärällä hakemuslomakkeella osoitteessa lead.fi tai vaikka WhatsApp-viestillä suoraan LEADin Laura Vesalle, p. 040 7433717. 

Olemme sinuun yhteydessä nopealla aikataululla ja teemme hakuprosessista sinulle mahdollisimman helppoa, joustavaa ja mukavaa. Ei kuitenkaan kannata odottaa viimeiseen hakupäivään, sillä etenemme potentiaalisten kandien kanssa jo hakuaikana.

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka+kannusteet
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: tammikuussa
Hakuaika päättyy: 16.1.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD MyyntiOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
33200 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa