Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Ratkaisumyyjiä, Elisa Oyj, Tampere

Tule töihin yhteen Suomen parhaista työpaikoista! Voit olla jo myynnin saloihin tutustunut osaaja tai aloitteleva tulevaisuuden kyky. Elisa sijoittui Suomen parhaiden työpaikkojen listalla toiseksi suurten yritysten sarjassa vuoden 2019 Great Place to Work -tutkimuksessa.

Ratkaisumyyjiä
Haemme Elisa Oyj:n yritysmyynnin tiimiin Tampereelle kokopäivätyöhön Ratkaisumyyjiä. Tehtävä alkaa 21.1.2020.

Tehtäviisi kuuluu Elisan laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden myynti yritysasiakkaille. Elisan B2B-puolen Ratkaisumyyjänä tavoitteenasi on luoda uusia asiakassuhteita ja samalla ylläpitää olemassaolevia asiakassuhteita. Työ on palkitsevaa myyntityötä, jossa pääset kokemaan onnistumisen tunteita ja oppimaan uutta asiakastyöstä ja myynnistä. Jatkossa saat myös omia vastuuasiakkuuksia hoidettavaksesi ja työnkuvasi kehittyy muutenkin työsuhteen aikana. Töitä tehdään toimistoympäristössä Elisan toimipisteellä. 

Tutustu tehtävään ja tiimiin lisää tästä: https://youtu.be/0eIBAV4zvZ8.

Tarjoamme sinulle:
kokopäiväisen päivätyön, jota tehdään ma-pe klo 8-16
-
palkallisen perehdytyksen tehtävään
- ammattitaitoiset esimiehet, joilta saat tukea ja valmennusta koko työsuhteesi ajan
- kiinteän ICT alan TES:n mukaisen kuukausipalkan (1724 €/kk) sekä motivoivat kannustelisät. Keskivertomyyjän kannusteet aluksi n. 400-600 €/kk ja huippumyyjien kannusteet jopa n. 2500-3000 €/kk!
- modernit työvälineet
- mahdollisuuden etätyöskentelyyn
- kuntosalin, jonne voit mennä vaikkapa työpäivän päätteeksi
- viihtyisät toimitilat Tampereen keskustassa
- huumorintajuiset ja mukavat työkaverit!
- kun näytät taitosi tässä tehtävässä, on sinulla loistavat vakinaistumis- ja etenemismahdollisuudet Elisalla esimerkiksi Account Manageriksi, Ratkaisukonsultiksi tai Myyntiryhmäpäälliköksi

Emme vaadi paljoa, mutta toivomme sinulta innostunutta asennetta ja aktiivista otetta työhön. 

Työ alkaa palkallisella perehdytysjaksolla ja on kokopäiväinen sekä pitkäaikainen. Työ tehdään Elisan toimitiloissa Elisan esimiesten johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Voit hakea tehtävään 16.1.2020 mennessä näppärällä hakemuslomakkeella osoitteessa lead.fi tai vaikka WhatsApp-viestillä suoraan LEADin Laura Vesalle, p. 040 7433717.

Olemme sinuun yhteydessä nopealla aikataululla ja teemme hakuprosessista sinulle mahdollisimman helppoa, joustavaa ja mukavaa. Ei kuitenkaan kannata odottaa viimeiseen hakupäivään, sillä etenemme potentiaalisten kandien kanssa jo hakuaikana. 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka+kannusteet+muut lisät
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: 21.1.2020
Hakuaika päättyy: 16.1.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 3

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD MyyntiOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
33200 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa