Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palveluneuvojia, Elisa Oyj, Vaasa

Kiinnostaako mahtava työpaikka Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä Elisassa? Haluatko auttaa ihmisiä digitalisoituvassa maailmassa?

 

Hienoa, sillä silloin saatat olla kiinnostunut Palveluneuvojan tehtävästä!

LEAD hakee Elisalle osa-ja kokopäiväisiä Palveluneuvojia Vaasaan. Työvuoroja voidaan järjestellä joustavasti, joten tehtävä sopii erinomaisesti vaikkapa opintojen oheen.

Palveluneuvojia
Tässä työssä autat Elisan asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja chatissä. Tartut innolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisun. Opit tarjoamaan juuri asiakkaan tarpeisiin vastaavia tuotteita ja palveluita Elisan monipuolisesta valikoimasta. Tärkeintä tässä työssä on mahtava asiakaspalveluasenne. Haluat auttaa asiakkaita positiivisella otteella ja tuottaa heille iloa.

Tässä työssä pärjäät mukavasti, jos nyökkäät seuraavien kohdalla:

- Sinulla on mahdollisesti jo kokemusta asiakaspalvelu-/myyntityöstä tai ihmisten parista toimimisesta.
- Olet utelias ja kiinnostunut oppimaan uusia juttuja. Plussaa on, jos olet kiinnostunut digitaalisten palvelujen käyttämisestä.

Saat työhön hyvän perehdytyksen ja työajoissa on mukavaa vaihtelua. Palveluaika on arkisin klo 7.45-18.15 ja lauantaisin klo 9.45-17.00. Tällä hetkellä on tarvetta eityisesti kokopäivätyötä tekeville!

Työ alkaa tammikuussa.

Voit hakea tehtävään osoitteessa lead.fi 16.1.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten suosittelemme toimimaan nopeasti. Olemme sinuun yhteydessä nopealla aikataululla ja teemme hakuprosessista sinulle mahdollisimman helppoa, joustavaa ja mukavaa. 

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
ICT-tes(11,82€/h), kielilisä, kannusteet
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: tammikuussa
Hakuaika päättyy: 16.1.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 5

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD PalveluOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
65100 Vaasa
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa