Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Activation-tiimiin myyntineuvottelija, Fortum, ESPOO

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Fortum tarjoaa myös asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille sekä ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita tekemään järkeviä energiavalintoja.

Fortum on jo vuosikymmenten ajan keskittynyt hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen, ja hiilen osuus tuotannosta onkin Euroopan sähköntuotantoalan alhaisimpia. Missiona on edistää yhdessä asiakkaiden ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa ja energiantuotantoa. Fortumin tehtävänä on nopeuttaa tätä muutosta uudistamalla energiajärjestelmää, parantamalla resurssitehokkuutta ja tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja.

Activation-tiimiin myyntineuvottelija, Fortum
Haluatko olla mukana luomassa ensiluokkaisia palvelukokemuksia? Tarjolla on erittäin mielenkiintoinen työ uudessa tiimissä. Tiimi koostuu asiakastyön ammattilaisista ja tässä on loistava tilaisuus olla osana luomassa kasvua ja kehitystä.Haemme nyt Fortumin Activation-tiimiin MYYNTINEUVOTTELIJAA (Activation Sales Agent) Espoon Keilalahteen vakituiseen työsuhteeseen. Sopimusten aloittamiseen liittyviin kysymyksiin ja lisäarvopalveluihin löytyy asiakkaalle juuri sinulta oikeat ratkaisut!

Myyntineuvottelijana (outbound ja inbound) tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu kontaktoida pääsääntöisesti puhelimitse tuoreita sopimusasiakkaita. Pääset siis luomaan asiakkaalle miellyttävän palvelukokemuksen heti asiakassuhteen alkuvaiheessa.


ODOTAMME SINULTA

Jotta menestyt Myyntineuvottelijan tehtävässä Fortumilla, tulee sinun työskentelytyyliltäsi olla aktiivinen ja rohkea. Olet parhaimmillasi puhelimessa ja nautit aidosti keskusteluista asiakkaiden kanssa. Työskentelet sinnikkäästi ja tavoitteellisesti. Sinulta löytyy kyky kuunnella ja lukea asiakasta, eli osaat mukautua monipuolisiin asiakaskohtaamisiin. Haemme sitoutuneita työntekijöitä, jotka haluavat oppia uutta ja kehittää itseään Fortumin myynninammattilaisena.


TARJOAMME SINULLE

Saat tehtävääsi kattavan koulutuksen sekä jatkuvaa valmennusta ja tukea.Tarjoamme sinulle hyvän kiinteän kuukausipalkan sekä mahdollisuuden kehittyä urapolullasi Fortumilla. Tulet työskentelemään merenrannalla viihtyisissä ja moderneissa toimistotiloissa Espoon Keilaniemessä, jonne on myös toimivat kulkuyhteydet. Käytössäsi on myös kuntosali, jossa pääset rentoutumaan vaikkapa työpäivän päätteeksi.HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Kyseessä on vakituinen kokopäivätyö ja työsopimuksesi solmitaan suoraan Fortumin kanssa.
Työaika on arkisin klo 9:00-17:00. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae 4.12.2019 mennessä osoitteessa www.lead.fi. Kannattaa kuitenkin toimia pikaisesti, sillä valinta tehdään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja: LEAD/Minna Vornila p. 050 336 8498 (myös WhatsApp hakemus sopii)tai minna.vornila@lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
kiinteä kk-palkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 4.12.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta
LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.
LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
02150 ESPOO
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa