Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Myymälämyyjä, Fonum, Lappeenranta

Fonum on Suomen suurin matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto, joka työllistää tällä hetkellä yhteensä yli 160 työntekijää. Fonum palvelee asiakkaita 24 liikkeessä Suomen suurimmissa kauppakeskuksissa ympäri maan. He ovat kasvava ja vahvasti kehittyvä yritys, jossa työskentely on dynaamista, monipuolista ja vaihtelevaa. Fonumille on tärkeää pitää sopiva pilke silmäkulmassa – työn tulee olla myös hauskaa.

 

Myymälämyyjä, Fonum
Oletko kiinnostunut mobiililaitteista ja innostutko ihmisten kohtaamisesta? Silloin tämä paikka on kuin tehty sinulle. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus yltää jopa 40 euron tuntiansioihin omalla aktiivisella tekemisellä!

Etsimme myynnistä ja mobiilialasta kiinnostunutta osa-aikaista myymälämyyjää osaksi Lappeenrannan Fonum- tiimiä. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu mobiililaitteiden korjaus, myynti ja ensiluokkainen asiakaspalvelu. Myyjän työ on myymälän aukioloaikojen mukaista vuorotyötä, eli työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 10-19 välille, la klo 10-18 välille ja su klo 12-16 välille.

Pääasialliset työtehtäväsi:

- Lisätarvike- ja palvelutarjoaman myynti
- Matkapuhelinten ja tablettien korjaus ja huolto
- Asiakaspalvelutehtävät ja asiakkaiden neuvonta (puhelimessa, myymälässä)
- Tuotetilaukset ja vastaanotot (varasto)
- Myymälän rutiinien hoito ja kassavastuu

Mitä toivomme sinulta?

Ihmisten parissa työskentely ja myyntitilanteet ovat sinulle luontaisia. Positiivinen asenne ja itsenäinen työote luovat hyvän perustan tehtävässä onnistumiselle. Olet motivoinut oppimaan uutta ja haluat kehittyä myynnin ja korjauksen ammattiosaajaksi. Arvostamme kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä tehdä toistuvia ja tarkkuutta vaativia korjaustöitä. Kokemus pienelektroniikan korjaamisesta ei ole välttämätöntä.

Aiemmasta myynti- ja asiakaspalvelukokemuksesta on etua, mutta eniten arvostamme asennettasi ja reipasta meininkiä!

Tarjoamme:

- Joustavan osa-aikaisen työn, joka sopii hyvin vaikka opintojen oheen
- Mahdollisuuden olla osana Fonumin kasvutarinaa
- Korkealaatuiset palvelut ja tuotteet
- Dynaamisen ja rennon työyhteisön – Fonumilla on laaja ja osaava työyhteisö eri puolilla Suomea!
- Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista eri osa-alueilla

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kiinnostuitko? Laita meille hakemuksesi ja CV:si osoitteessa lead.fi 4.12. mennessä. Voit myös hakea tehtävään WhatsApp -viestillä numeroon p. 040 7433717. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja valinta tehdään heti oikean henkilön löydyttyä. Kannattaa siis toimia ripeästi!

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
tuntipalkka ja kannusteet
Päivittäinen työaika: Osapäivätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 4.12.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Brahenkatu 5
53100 Lappeenranta
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa