Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Service Desk Agent, Helsinki

Asiakkaamme, suuri IT-alan palvelutuottaja, vahvistaa teknisen asiakastuen tiimiään. Haemme Service Desk Agenttia Helsinkiin.

 
 
Service Desk Agent
Voit olla it-urasi alussa tai kokemusta hankkinut teknisen asiakastuen osaaja ja olet innostunut asiakaspalvelusta Service Deskissä. Tarjolla on ura kansainvälisessä ja erittäin arvostetussa yrityksessä.

Service Desk -asiantuntijat käsittelevät palvelupyyntöjä, asentavat ohjelmistoja ja tarjoavat teknistä tukea yritysasiakkaille. Työvälineesi ovat mm. puhelin, etähallintatyökalut, chat ja sähköposti. Pyrit ratkaisemaan ongelmatilanteet mahdollisimman usein ensimmäisen yhteydenoton aikana.

Sinulle tarjotaan tuntipalkka suoritepalkkioineen tai kiinteä kuukausipalkka, erittäin viihtyisät työskentelyolosuhteet sekä kannustava ja avulias työyhteisö. Kehityt työtehtävässä ja laajennat osaamistasi. Kulkuyhteydet Helsingin Pitäjänmäelle toimivat hyvin.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja on kokopäiväinen. Työajat sijoittuvat joustavasti ma-pe klo 6.45-19 välille.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Odotamme sinulta soveltuvaa it-alan koulutusta ja kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Asenteesi on joustava ja omaksut uusia asioita nopeasti. Kommunikoit selkeästi suomeksi ja englanniksi myös kirjallisesti.

Täytä hakemus osoitteessa www.lead.fi 28.11.2019 mennessä. Voit hakea myös WhatsAppin kautta 050 336 8498/Minna
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Tuntipalkka+suoritepalkkiot
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 28.11.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00380 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa