Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Service Desk Agent, CGI, Hämeenlinna

Asiakkaamme CGI vahvistaa teknisen asiakastuen tiimiään Hämeenlinnassa.
 
Service Desk Agent, CGI
Voit olla it-urasi alussa tai kokemusta hankkinut teknisen asiakastuen osaaja ja olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta Service Deskissä.

Service Desk -asiantuntijat käsittelevät palvelupyyntöjä, asentavat ohjelmistoja ja tarjoavat teknistä tukea yritysasiakkaille. Työvälineesi ovat mm. puhelin, etähallintatyökalut ja sähköposti.

Sinulle tarjotaan viihtyisät työskentelysolosuhteet, kannustava ja avulias työyhteisö sekä monipuolinen työkokemus arvostetussa yrityksessä.
 
Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja on kokopäiväinen ja vakituinen. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 6.45-19.15 välille. 
Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Odotamme sinulta soveltuvaa it-alan koulutusta ja mahdollisesti kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Asenteesi on joustava ja omaksut uusia asioita nopeasti. Hallitset yleisimmät Microsoft-tuoteperheen toimistosovellukset ja käyttöjärjestelmät sekä yleisimmät tietoliikenneratkaisut. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi myös kirjallisesti.

Ota pian yhteyttä, jutellaan lisää!
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498
Hakemusten käsittelyaikataulu: Täytä hakemus osoitteessa www.lead.fi 24.10.2019 mennessä.Voit lähettää minulle hakemuksen myös WhatsAppiin: 050 336 8498 / Minna.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 24.10.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassaoleva

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Vankanlähde 7
13100 Hämeenlinna
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa