Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Ratkaisumyyjä, Oy Viasat Finland Ab, Helsinki

Pohjoismaiden johtavan mediayhtiö Nordic Entertainment Groupin liiketoiminta kattaa sekä maksu- että ilmaiskananavia (mm. Viasat, TV3, TV6), radioasemia, 30 tuotantoyhtiötä sekä suoratoistopalveluita (Viaplay, Viafree). Vuonna 2017 Nordic Entertainment Groupin liikevaihto oli noin 1,34 miljardia euroa. Suomessa Nordic Entertainment Groupiin kuuluvat Viasatin maksutelevisiotoiminnot, suoratoistopalvelut Viaplay ja Viafree, digitaalinen mediatalo Splay sekä tuotantoyhtiöt Moskito Television Oy, Grillifilms Oy ja Production House Finland Oy.

Tätä kaikkea on Nordic Entertainment Group Finland

- Nordic Entertainment Groupin urheilutarjontaan Suomessa kuuluvat muun muassa NHL, KHL, Valioliiga, Bundesliiga, Jalkapallon EM-karsinnat, UFC, NFL, koripallon Euroliiga sekä runsaasti golfia ja nyrkkeilyä.

- Yhteistyösopimukset suurimpien kansainvälisten studioiden kanssa, mm. Disney, NBC Universal, Sony Pictures ja 20th Century Fox.

- Yli 50 Viaplay Original -alkuperäistuotantoa, joista 26 jo julkaistua.

Ratkaisumyyjä
Haluaisitko päästä tekemään palkitsevaa myyntityötä rennossa ja kannustavassa porukassa mielenkiintoisten tuotteiden parissa? Haemme Viasatille RATKAISUMYYJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Ratkaisumyyjän tehtävä on tarjota tarkoin valikoiduille kohderyhmille elämyksiä mm. NHL-jääkiekon, Valioliiga-jalkapallon, uutuuselokuvien, huippusarjojen ja Disneyn lastenohjelmien muodossa. Myytäviin sisältöihin ja myyntistrategiaan perehdytetään Viasatilla kattavasti. Perehdytys ja valmentaminen jatkuvat koko työsuhteen ajan eli kehityt ja opit uutta jatkossakin. Aiempi myyntikokemus ei siis ole menestymisen edellytys – me pidämme huolen siitä, että saat mahdollisuuden kukoistaa myyjänä. Viasatilla myynti ei ole ”spiikin” lukemista vaan tarvekartoitukseen perustuvaa keskustelua. Nykyiset työntekijät kehuvat työssä etenkin työilmapiiriä ja työporukkaa.

 

Tehtäviisi kuuluu

- Uusasiakashankinta tarkoin valikoiduissa kohderyhmissä
- Viasatin nykyasiakkaiden sitouttaminen
- Lisämyynti nykyisille Viasat asiakkaille

 

Arvostamme

- Vahvaa kiinnostusta myyntityöhön. Asenne ratkaisee!
- Reipasta asennetta työntekoon ja tavoitteellista työskentelytyyliä
- Kuuntelutaitoa ja positiivista asennetta
- Innokkuutta ja halua oppia uutta
- Erinomaista suomen kielen taitoa

 

Tarjoamme

 - Perusteellisen koulutuksen - näillä taidoilla menestyt työelämässä myöhemminkin! 
 - Mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaisena 
 - Hyvän kiinteän palkan huippukovalla provisiolla ilman kattoa. Tällä hetkellä Viasatin myyjien keskiansiot ovat n. 20€/h. Syksyllä myyntisesonki on parhaimmillaan!
 - Ammattitaitoiset kouluttajat ja energisen työympäristön
- Työsuhde-etuja: aamupala maanantaisin, kuumat juomat talon puolesta, Viasat-sisällöt veloituksetta, pääsy valikoituihin urheilutapahtumiin ilmaiseksi jne.

Viasatin tiimi tekee töitä ma-pe klo 10–16.30.

 

 

Voit hakea tehtävään 22.8.2019 mennessä osoitteessa lead.fi ja liittämällä CV:si mukaan. Hakeminen ei vaadi rekisteröitymistä, vaan on nopeaa ja helppoa. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisesti jo hakuaikana. Aloitus tehtävässä on elo-syyskuussa.

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka+kannusteet
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: elo- syyskuussa
Hakuaika päättyy: 22.8.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta, alkuun vuoden määräaikainen työsopimus

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD MyyntiOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Itämerenkatu 1
00180 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa