Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Projektikoordinaattori, RCK, Vantaa 

Koskimo & Rännäli olivat tehneet yhteistyötä asiakkaittensa parhaaksi jo vuosikymmenien ajan. Vuonna 2018 toimitusjohtajat Oliwer Campbell ja Jere Koskimo päättivät, että nyt on hyvä aika yhdistää voimat ja tarttua käsillä oleviin synergiaetuihin – ja RCK Finland sai alkunsa. RCK Finland on kohta vuoden täyttävä kotimainen perheyhtiö, jolla on takanaan yli 150 vuoden historia

RCK Finland sai alkunsa lokakuussa 2018, kun kaksi alan pitkäaikaista toimijaa yhdistyi. 1930-luvulla perustetun Bruce Campbell ja 1940-luvulla perustetun Paperipalvelun.

RCK yhtiön nimessä tulee omistajasukujen sukunimistä – Rännäli, Campbell ja Koskimo – mutta se kuvastaa myös yrityksen asennetta. Tarkoituksena on saada työ RCKaamaan, eli pitää huolta siitä että ihmisillä on kaikki tarvittava hyvän työn tekemiseen. Haluamme tarjota entistä parempaa asiakaskokemusta, joka johtaa entistä parempaan työntekijäkokemukseen

Projektikoordinaattori, RCK
Haemme asiakkaallemme kahta projektikoordinaattoria Brändäämöön. Tarjoamme vakituisen työn Brändäämö tiimissä, jossa suunnittelemme ja tuotamme asiakkaille räätälöityjä/ brändättyjä markkinointi- ja viestintätuotteita sekä liikelahjoja. Pääset vaikuttamaan tuotevalikoimaan, lopputuloksiin, ideoimaan ja tapaamaan asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita. RCK-asenne on oikeudenmukainen, reilu, vastuullinen ja avoin.

TEHTÄVIISI KUULUU

-      Brändäämön tilausliikenne: ostotilausten tekeminen ja seuranta

-      Vedoksien työstöä ja visuaalisen ilmeen rakentamista valmiilla ohjeilla

-      Tarjouslaskenta

-      Muita osaston työtehtäviäLisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

ODOTAMME SINULTA

Kokemusta NAV toiminnanohjausjärjestelmästä, sekä kokemusta kuvankäsittelyohjelmista. Tarkkuutta ja huolellisuutta tarvitaan laskujen ja numeroiden kanssa. Positiivinen asenne muuttuviin tilanteisiin ja kivenkova paineensietokyky kuuluvat automaattisesti ominaisuuksiisi. Olet luontaisesti auttavainen ja tiimihenkinen.

Tartu mahdollisuuteen ja täytä hakemus 31.7. mennessä (liitteeksi CV) osoitteessa www.lead.fi.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Minna Vornila puh. 050 336 8498 tai minna.vornila@lead.fi.
Hakemusten käsittelyaikataulu: Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten suosittelemme toimimaan nopeasti.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Hakuaika päättyy: 31.7.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
01730 Vantaa
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa