Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palveluneuvoja, Sentraali/Eniro Finland, Helsinki

Eniro Finland / Sentraali – onnistuneita asiakaskohtaamisia. Tunnemme kuluttajat ja heidän tarpeensa, sillä olemme tuottaneet onnistuneita asiakaskohtaamisia jo vuodesta 1911. Hoidamme asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Toimimme siellä missä asiakkaatkin. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen – missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7. Hoidamme tehokkaasti ja laadukkaasti suuriakin volyymejä. Tuotamme myös kaikkien suomalaisten elämää helpottavia 0 100 100 -palveluita sekä 118 Numeropalvelua. Yrityksille tarjoamme myyntiä edistäviä 0100100-mediaratkaisuja, parempaa löydettävyyttä ja erottuvaa näkyvyyttä sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Palveluitamme käytetään tositarkoituksella, tarve on jo olemassa ja siihen etsitään välitöntä ratkaisua puhelimitse, mobiililla ja netissä. Meitä sentraalilaisia on noin 350 Helsingissä, Kajaanissa, Tampereella ja Turussa. Olemme osa Nasdaq Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia, jolla on noin 1600 työntekijää Pohjoismaissa ja Puolassa. Lisää tietoa meistä: www.sentraali.fi

Palveluneuvoja, Sentraali/Eniro Finland
Haemme nyt Palveluneuvojaa mukavaan ja nopeatempoiseen asiakaspalvelutyöhön Helsingin Sentraalille. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Tehtäviisi Sentraalin Palveluneuvojana kuuluu puhelinasiakaspalvelu taksinvälityksessä. Työ on nopeatempoista ja päivän aikana pääset kohtaamaan useita asiakkaita. Työsuhteen aikana voit saada myös muita asiakkuuksia hoidettavaksesi.

Huolehdimme, että saat täyden valmiuden suoriutua monimuotoisista asiakaspalvelutehtävistä samalla kun kasvatat osaamispääomaasi joustavassa ja sinusta välittävässä työyhteisössä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa contact center kokemusta, kunhan asenteesi ja oppimishalusi ovat myönteisiä.

Tarjoamme sinulle

-      Pitkäaikaisen työtehtävän modernissa toimistoympäristössä

-      Hyvät liikenneyhteydet

-      Laadukkaan asiakaspalvelutyön isossa yrityksessä

-      Superkivat työkaverit

-      Erinomaisen perehdytyksen tehtävääsi

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tunteja on tarjolla 30-37,5h/vko. Työ on vuorotyötä ja vuorot sijoittuvat pääosin klo 06-00 välille. 

Hae tehtävää rohkeasti 16.7.2019 mennessä. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten toimi pian! Hakuprosessi on sinulle erittäin vaivaton: täytä helppo hakemus cv:n kera osoitteessa www.lead.fi tai lähetä cv osoitteeseen minna.vornila@lead.fi. Voit myös hakea tehtävään näppärästi WhatsApp-viestillä numeroon puh. 050 336 8498/ Minna

 

 

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä, auttamishalukkuutta sekä tarkkuutta ja huolellisuutta. Pidät nopeatempoisesta työstä, sinulla on positiivinen ja reipas asenne, ja vahva halu oppia uutta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja pärjäät palvelutilanteissa jonkin verran myös englannin kielellä. Ruotsin kielen osaamisesta on etua!

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
tuntipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, 30-37,5h/vko, tunteja on tarjolla reilusti!
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 16.7.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD AsiakasOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Valimotie 9-11
00380 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa