Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Teknisiä asiakaspalvelijoita, Helsinki

Suhtaudutko intohimoisesti teknologiaan ja tavoitteenasi on kerryttää työkokemusta tekniseltä alalta? Liiketoimintojen ja asiakaskokemuksen ulkoistamiseen erikoistunut asiakasyrityksemme hakee osaajia tekniseen asiakaspalveluun. Tarjolla on monipuolinen, vastuullinen ja haastava asiakaspalvelutyö kansainvälisen asiakkuuden parissa. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, ja työsopimuksen teet suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Teknisiä asiakaspalvelijoita
Teknisenä asiakaspalvelijana olet osa teknisen tuen tiimiä contact center-ympäristössä. Tiimin tavoitteena ja tehtävänä on palvella asiakkaita erilaisissa teknisissä ongelmatilanteissa, kuten esimerkiksi tietokoneiden, tablettikoneiden ja älypuhelinten käyttöön ja ohjelmistoihin liittyvissä asioissa. Vastaanotat saapuvia puheluita ja ratkaiset asiakkaiden ongelmatilanteita tehokkaalla otteella. Palvelet asiakkaita sekä suomen että englannin kielellä.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta teknisestä asiakaspalvelusta, mutta se on ehdottomasti eduksesi. Työpaikkasi sijaitsee Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tehtävään on tarjolla kattava ja monipuolinen useita viikkoja kestävä palkallinen perehdytys. Asiakasyrityksemme pitää kehityksestäsi huolen. Työaikasi sijoittuvat ma-pe klo 8-20 välille.

Toivomme, että sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä kyky kuunnella asiakasta. Sinulla on vahvat ongelmanratkaisutaidot, eikä sinulla mene sormi suuhun haastavissa asiakaspalvelutilanteissa. Arvostamme oppimishalukkuutta ja kiinnostusta teknistä alaa kohtaan. Edellytämme sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa. 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja voit kysyä LEADin Laura Vesalta, p. 040 7433717.
Hakemusten käsittelyaikataulu: Innostuitko tehtävästä? Jos nyökkäsit kyllä, jätä hakemuksesi osoitteessa lead.fi 14.6.2019 mennessä ja kerro itsestäsi lisää. Tehtävä alkaa 28.6.2019 ja on vakituinen sekä kokoaikainen.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
kiinteä kuukausipalkka ja kannusteet
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: 28.6.2019
Hakuaika päättyy: 14.6.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 8

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
00240 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa