Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Rekrytointikonsultti, Helsinki

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 201 reilu 8 miljoonaa.

 

Rekrytointikonsultti
Haemme Ruoholahden toimistoomme REKRYTOINTIKONSULTTIA. Etsimme nyt uutta kollegaa, joka viihtyy nopeatempoisessa, energisessä ja huumorintajuisessa työyhteisössä. Sinua odottaa mielenkiintoinen työ, superkivat ja tsemppaavat työkaverit sekä mahdollisuus nauttia työsi tuloksista joka päivä! Meillä pärjäät aktiivisella ja vastuuntuntoisella työskentelyotteella. Töitä tehdään tosissaan, mutta ei ryppyotsaisesti.

Tehtäviisi kuuluu toteuttaa henkilöstövalintoja rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluissa. Kartoitat, haastattelet ja esittelet hakijoita sekä kehität aktiivisesti nykyisiä asiakassuhteita. Myynti on tärkeä osa työnkuvaasi ja sinulla on mahdollisuus saada omia vastuuasiakkuuksia. Tehtävässä tarkastelet ja kartoitat myös uusia yhteistyömahdollisuuksia ja käyt asiakastapaamisissa. Pääset aidosti vaikuttamaan työnkuvaasi osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan. Työpäivääsi sisältyy jonkin verran myös yleisiä HR-tehtäviä, mutta painotus on rekrytoinneissa ja myynnissä.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme – yritysasiakkaamme, työntekijämme sekä työnhakijamme – saavat ensiluokkaista ja yksilöllistä palvelua. Tässä sinulla on tärkeä rooli, sillä olet yhteydessä kaikkiin asiakasryhmiimme. Odotamme tulevalta kollegaltamme palveluhenkisyyttä, tilannetajua ja myyntihenkisyyttä sekä pelisilmää monipuolisiin tehtäviin. Työ on hyvin projektiluontoista, joten tarvitset myös paineensietokykyä sekä tavoitteellisuutta. Kokemus alalta ja vastaavista tehtävistä on suotavaa, mutta voit myös perustella hakemuksessasi, miten oma taustasi auttaisi sinua menestymään tehtävässä.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Meillä pääset kasvamaan roolissasi ja vaikuttamaan LEADin menestykseen. Työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, mutta samalla myös tiivistä tiimityötä ja tavoitteisiin edetään yhdessä. Työkaverisi ovat ammattimaisia, mutta kaikkea muuta kuin totisia. Tiimissä on paljon energiaa sekä eloisuutta. Työyhteisömme on avoimen tiivis – luemme usein toistemme ajatukset ja reagoimme nopeasti kollegan avuntarpeeseen. 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Toimitusjohtajamme Pia Björkroth 050 354 6006.
Hakemusten käsittelyaikataulu: Jos sinä koet olevasi uusi lisä tiimiimme, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n sekä palkkatoiveen kera 4.6.2019 mennessä osoitteeseen pia.bjorkroth@lead.fi. Terkuin tulevat kollegasi, Pia, Sara, Nina, Minna ja Laura
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Sopimuksen mukaan
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 4.6.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta, Vakituinen
LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
00180 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa