Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Account Manager, Fortum, ESPOO

Fortum Oyj on johtava puhtaan energian yhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Haluamme edistää asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Palveluksessamme on noin 9 000 ammattilaista Pohjoismaissa, Baltian maissa, Venäjällä, Puolassa ja Intiassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 4,5 miljardia euroa ja 61 % sähköntuotannostamme oli CO2-päästötöntä. Fortumin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.fiConsumer Solutions -divisioonaan kuuluu sähkönmyynti sekä joitakin asiakasliiketoimintaan liittyviä osia Technology and New Ventures -yksiköstä. Divisioona vastaa kuluttajaliiketoiminnan sekä uusien teknologioiden nopeaan kehitykseen. Kaikkien asiakaskohtaamisten tavoitteena on vahvistaa positiivista asiakaskokemusta sekä tuottaa lisäarvoa uusilla ja älykkäillä ratkaisuilla

Account Manager, Fortum
Fortum tarjoaa jatkossa kilpailukykyisiä energiaratkaisujaan kuluttaja-asiakaskohderyhmän lisäksi myös suomalaisille yrityksille. Tätä varten Fortum on perustanut uuden Enterprise Customers, Finland-liiketoimintayksikön. Ovatko ympäristöasiat sinulle sydämenasia ja haluat olla mukana tekemässä muutosta? Onko sinulla aiempia näyttöjä B2B-myynnistä ja olet kartuttanut kokemusta energia-alalta? Haemme nyt Fortumin Enterprise Customers, Finland -liiketoimintayksikön Consumer Solutions -divisioonaan vakituiseen työsuhteeseen Account Managereita.

Tässä tehtävässä olet erittäin tärkeässä roolissa tekemässä muutosta ympäristön hyväksi. Account Managerin vastuulla on saada aikaan kasvua yritysasiakasliiketoiminnassa rakentamalla pitkäaikaisia ja kannattavia asiakassuhteita. Tehtäviisi kuuluu myynnin lisäksi asiakastyytyväisyyden kokonaisvaltainen parantaminen tavoitteiden mukaisesti. Olet yhteydessä asiakkaisiin pääasiassa puhelimitse, mutta tarvittaessa tapaat heitä myös kasvokkain tai videon välityksellä. Myynti keskittyy sähkötuoteportfolioon, mutta tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi aurinkopaneelimyyntiin yrityksille ja kotitalouksille sekä sähköautojen latauspisteisiin. Kohti puhtaampaa maailmaa- sinun avullasi!

Tästä linkistä pääset tunnelmaan: https://bit.ly/2VznJrU

TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme sinulle haastavan, ratkaisumyyntiin keskittyvän tehtävän, jossa neuvottelu- ja myyntitaitosi, luovuutesi sekä sosiaaliset vahvuutesi pääsevät loistamaan. Työ tarjoaa jatkuvia mahdollisuuksia oppia uutta ja kehittää omaa ammattitaitoasi. Tämä on huikea tilaisuus päästä rakentamaan uutta myyntiorganisaatiota täysin uudessa liiketoimintayksikössä yhdessä tiimisi, esimiehesi ja koko yksikön kanssa yhdessä.

Tarjoamme myös kokemustasi vastaavan kiinteän kuukausipalkan bonuksineen, sekä vahvan mahdollisuuden kehittyä urapolullasi Fortumilla. Tulet työskentelemään merenrannalla viihtyisissä ja moderneissa toimistotiloissa Espoon Keilalahdessa, jonne on myös toimivat kulkuyhteydet. Käytössäsi on esimerkiksi kuntosali, jossa pääset rentoutumaan vaikkapa työpäivän päätteeksi.HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Kyseessä on vakituinen kokopäivätyö ja työsopimuksesi solmitaan suoraan Fortumin kanssa.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Lisätietoja saat soittamalla: LEAD/Minna Vornila p. 050 336 8498 tai minna.vornila@lead.fi.

 

 

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

ODOTAMME SINULTA

Menestyäksesi Account Managerin tehtävässä, edellytämme sinulta hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, tavoitehakuista myynnillistä asennetta sekä vahvaa mukautumiskykyä jatkuvasti muuttuvassa liiketoiminnassa. Lisäksi sinulta odotetaan kykyä työskennellä itsenäisesti dynaamisessa myyntiorganisaatiossa. Haluamme, että olet vastuuntuntoinen, joustava, nopea oppimaan uutta sekä valmis haastamaan itseäsi. B2B-myyntikokemus ja kaupallinen koulutus ovat edellytyksenä. Työskentelet osana Pohjoismaista tiimiä, jossa työkielenä on englanti suomen lisäksi.

Kannattaa kuitenkin toimia pikaisesti, sillä valinnat tehdään heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja saat soittamalla: LEAD/Minna Vornila p. 050 336 8498 tai minna.vornila@lead.fi
Hakemusten käsittelyaikataulu: Täytä hakemuksesi 20.3.2019 mennessä osoitteessa www.lead.fi (liitäthän CV:si mukaan).
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä kk-palkka+bonus
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 20.3.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 2
LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.
LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
02150 ESPOO
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa